Biztonság és Igények

biztonsagFontosnak tartjuk megrendelőink igényeit és természetesen a biztonságot. 24 év alatt több ezer tűzijátékot valósítottunk meg balesetmentesen.

Közös érdekünk, hogy a rendezvényhez kapcsolódó tűzijáték gyönyörű, látványos és emlékezetes legyen, emelje az esemény hírnevét.

Ehhez biztosítjuk a szakszerű kivitelezést, megfelelő minőségű termékeket és alkotó fantáziánkat. A tűzijáték előkészületeiben megrendelőink is kifejtik elvárásaikat a zenével vagy a látvánnyal kapcsolatosan, továbbá a rendezvényen közös feladat a nézők biztonságban tartása.

Legfontosabb mottónk a biztonság!
Szivárvány tűzijátékaink esetében a jogszabály által előírt védőtávolság többszörösét kérjük, hogy a megrendelők biztosítsák számunkra, mert így  messzemenően eleget teszünk a legfőbb irányelveknek.

Cégünk elkötelezett a környezetvédelem és a biztonságosság mellett. Tűzijátékaink kivitelezése során kiemelten figyelünk arra, hogy a környezetet a lehető legjobb tudásunk szerint megóvjuk, a kilövési helyszínen és annak környezetében ne essen kár.

tuzijatek_vetocsoAz elmúlt években rengeteget tettünk a biztonság lehető legmagasabb szintű megtartása érdekében. Olyan nyomásálló műanyag csöveket vásároltunk, amelyek nem csak Magyarországon, de Európában is a legbiztonságosabbak. Ez különösen fontos olyan helyszíneken, ahol a közönséghez közel kell kivitelezni a tűzijátékot.

Cégünk rendelkezik vállalkozói felelősségbiztosítással, amely a tűzijátékkal okozott bármilyen anyagi kárért felel (ember, ruházat, épület, gépkocsi stb.), annak ellenére, hogy az elmúlt 24 év alatt több, mint 3 100 tűzijátékot valósítottunk meg balesetmentesen.

Kollégáinkat folyamatosan képezzük, csak olyan munkavállalókat alkalmazunk, akik a cég környezettudatos működésének filozófiájával messzemenően egyetértenek, ezzel összhangban képesek a munkájukat elvégezni.

A kivitelezés során az időjárásra is kiemelt figyelmet fordítunk. Csak megfelelő időjárási viszonyok mellett lőjük el a tűzijátékot, hogy még véletlenül se legyen semmi probléma.

A tűzijátékainkat a jogszabályi előírásoknak megfelelően bejelentjük/engedélyeztetjük az illetékes hatóságnál. Működésünk során eddig még valamennyi, általunk beadott kérelmet pozitívan bírált el a hatóság.