Béreljen tőlünk 3×3 m-es, összecsukható, vízhatlan oldalfalakkal és tetővel ellátott sátrat a rendezvényére, mely védelmet nyújt az időjárás viszontagságai: az eső, a szél valamint a tűző nap ellen is.

Sátrainkat letisztult megjelenés jellemzi. Az alumínium vázszerkezethez harmonikusan illeszkedik a hófehér sátorponyva, ezért a rendezvénysátraink könnyen dekorálhatók, egyedi igények szerint díszíthetők, bár enélkül is impozáns megjelenést nyújtanak.

A party sátrak különállóan is felállíthatók valamint több sátrat egybe is lehet építeni.

Összecsukható alumínium szerkezete gyors építést-bontást tesz lehetővé.

40 db váz áll a rendelkezésünkre, amihez az igények függvényében külön-külön álló oldalfalakat, de kérésre akár egybeszabott oldalakat is tudunk biztosítani, attól függően, hogy milyen faladatot kell betöltenie.

NEM NAPRA, HANEM ALKALOMRA ADJUK BÉRBE SÁTRAINKAT!

Bérleti díj: bruttó 7 500 Ft / db / alkalom*

*alkalom: 1 napos rendezvényt megelőző munkanaptól a rendezvényt követő munkanapig.

Amennyiben több napos rendezvényre kívánja bérbe venni a sátrat, kérje egyedi árajánlatunkat.

Megrendelést minden esetben csak írásban tudunk elfogadni a [email protected] e-mail címünkre megküldve. Egyeztetésünket követően megküldjük a bérleti szerződést, mely már a kaució összegét is tartalmazza.

A feltüntetett árak a szállítás és telepítés költségét nem tartalmazzák.

A telephelyünkről az elszállítást, amennyiben Önnek nincs rá lehetősége, vagy megfelelő gépjárműve, a cégünk kivitelezni tudja, melynek költsége minden esetben egyedi megbeszélés tárgya. A telepítésben is szívesen segítünk külön díjazás ellenében.

Hívjon bizalommal a +36-30/429-1007-es számon!

A következő szolgáltatásokkal állunk még rendelkezésére:

– Konténer bérbeadás
– Tűzijáték szolgáltatás
– Teljes körű dekoráció kivitelezése
– Cukorágyú