24 év tapasztalat

Leskovics_Youtube_Logo-e1427124068594A tűzijáték kivitelezésekor ötleteinkkel és 24 éves tapasztalatunkkal állunk rendelkezésére.

A munkáinkról készült felvételeket a teljesség igénye nélkül tekintse meg galériánkban:

Tűzijáték fotók és videók

El akarja kápráztatni a rendezvénye résztvevőit?
Szeretné, ha hatalmas pálmák, krizantémok izzanának a sötét égbolton a szemük előtt?

Bármely eseményt megkoronáz egy tűzijáték.

Települések rendezvényeinek, vállalatok, cégek reklámkampányának, jeles sporteseményeknek, különböző konferenciáknak csúcspontja egy fantasztikus tűzijáték parádé.

Változatos, látványos, effektekben gazdag tűzijátékot szeretne?

Válassza a Leskovics Pirotechnikát, mely Magyarország egyik piacvezető tűzijáték szolgáltatója. Cégünk már 24 éve működik a tűzijáték piacon. Több, mint 3 100 tűzijátékot valósítottunk meg nem csak itthon, de külföldön (Romániában, Szlovákiában) is balesetmentesen. Amire kifejezetten büszkék vagyunk, hogy 2014-ben cégünk kivitelezte a budapesti állami Szent István napi tűzijátékot augusztus 20.-án és 2015-ben is elnyertük ezt a kiváltságot.

A Leskovics Pirotechnika csapata nyerte a X. Pilseni Tűzijáték Versenyt, melyet Csehországban tartottak 2015.09.19.-én. Cégünk tűzijátéka elvarázsolta a helyszínen lévő több mint 50 000 embert. 2016 nyarán Sokolovból hoztuk el az I. helyezettnek járó kupát, augusztusban pedig Németországban értünk el II. helyezést.

Az elmúlt években, a cégünk által kivitelezett tűzijátékokról bővebb leírást honlapunkon a Referenciák menüpontban talál. A szolgáltatásunk kivitelezésével kapcsolatos megrendelői véleményeket a Rólunk mondták felirat alatt tettük közzé.

A hagyományos, települések rendezvényeinek zárásaként lebonyolított fény show-kon kívül évek óta a Szegedi Nemzeti Színház és a Szegedi Szabadtéri Színház pirotechnikai munkálatainak lebonyolításában is részt veszünk.

A fentieken kívül nagyon sok családi eseményt teszünk felejthetetlenné munkatársaimmal. Az elmúlt években több, mint 120 esküvőn, szülinapi partin, egyéb magán és céges rendezvényen emeltük a hangulatot a káprázatos, általában zenére koreografált tűzijátékunkkal.

Állandóan keressük az újat, a lehetőséget, hogyan tudnánk minél több ember legfontosabb eseményén megvalósítani a csodát, melyet tűzijátéknak hívnak.

A 24 éves tapasztalatunk alapján különböző standard csomagokat állítottunk össze, melyeket szívesen ajánlunk különböző eseményekre. A feltüntetett árak tartalmazzák a rendőrségi ügyintézés díját, a tűzijáték csomagban található termékek ellenértékét, azok adott helyszínre szállítását, illetve egy fő pirotechnikus általi szakszerű elműködtetést.

Klasszikus tűzijátékok   *   Szivárvány tűzijátékok   *   Esküvői tűzijátékok   *   Party tűzijátékok   *   Bengál tűzkép   *   Nappali tűzijáték   *   Tűzijáték ajándékba   *   Színpadi pirotechnika