Szép és látványos volt a tűzijáték!

Szép és látványos tűzijáték!

Molnár Beatrix Eperjes Község Önkormányzata Eperjes 2019.07.22

Lépésváltás az ünneplésben

A párom számára egy igazán váratlan és maradandó élményt sikerült adni! Teljes volt a meglepetés, ezért igazán nagy megdöbbenéssel fogadta a privát tűzijátékot! Fantasztikus volt, csodálatos képekkel lettünk gazdagabbak! Örök hála a kivitelezőknek!

Szűcs Edina Parádsasvár 2019.07.23

Az eddigi legjobb tüzijáték

Az eddigi legjobb tüzijáték!

Búza Zsolt polgármester/baks.hu Baks 2019.07.29

Almáskamarás tüzijáték

Településünk a környező település értékelése során egybehangzóan pozitív szép, időben látványos tűzijátéknak lehettek részesei.
A látványos effektek minden érdeklődő szemekben csillogást keltett, amit nagyon szépen köszönünk az Önök részéről.

Községi Önkormányzat Almáskamarás 2019.07.29

Tökéletes

Nagyon gyönyörű és tökéletes élmény

Hegedűsnè Szító Lilla www.tiszasas.hu Tiszasas 2019.08.02

Falunap 2019

Tisztelt Cím!
Az idei évben is maximálisan elégedettek voltunk az Önök szolgáltatásaival. Nagyon rugalmasan kezelték, amikor időpont módosítást kértünk, és az előre lefoglalt időponthoz képest három héttel korábban szerveztük meg a szokásos falunapunkat. Ennek ellenére minden határidőre, pontosan elkészült. A látvány nagyon szép volt, minden évben egyre színvonalasabb szolgáltatást kapunk a pénzünkért. A falu minden lakója nagyon elégedett volt, és nekik is az a véleményük, hogy évről-évre szebb a tűzijátékunk.

Füzesiné Kolonics Ilona polgármester Zichyújfalu 2019.08.06

Gyönyörű műsor

Fábiánsebestyén Községben 25. alkalommal került megrendezésre a Fábiáni Falu Fesztivál rendezvény. A Leskovics Pirotechnikai Kft minden évben új és élménygazdag műsort szolgáltat a nézők nagy örömére, így volt ez jelen esetben is. Fábiánsebestyén Község Önkormányzata teljes mértékben elégedett a bemutatott műsorral, gratulálunk a csapatnak.

Fábiánsebestyén Községi Önkormányzat www.fabiansebestyen.hu Fábiánsebestyén 2019.08.13

Gyönyörködtető látvány.

Közönség-siker volt a látvány.
Megelégedéssel fogadtuk.

Bodó Ferencné Rendezvény-szervező. Csárdaszállás. 2019.08.13

Elégedettség

Minden rendben volt, gyors és rugalmas ügyintézés, megfelelő minőség. gyors kommunikáció.-

Kulcs Községi Önkormányzat Rendezvényszervező Kulcs 2019.08.22

Köszönet

Évek óta dolgozunk Önökkel, csak a köszönetünket tudjuk kifejezni, mind az adminisztráció, mind a megvalósítás terén.
Profi csapat!

Dr. Lentner Csabáné Ijjas Gizella művelődésszervező Mezőfalva 2019.08.22

Újkígyós Városnapok

Az idei évben váltottunk anyagi forrás hiánya miatt a nagy bombás verzióról a kisebb telepes Szivárvány tűzijátékra. Tisztában vagyunk a látványbéli különbségekkel, ezért nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek ha váltani kell nem fognak csalódni. Sok elemmel bővült az alacsony robbanási magassággal rendelkező telep ami látványában felveszi a kesztyűt a nagy bombákkal. Nem mellesleg olcsóbb a telep és az engedélyeztetés is ami által bővül a lövések mennyisége.
Egyszóval minden téren elégedettek vagyunk a megrendelt szolgáltatással. A kapcsolattartás, a kompromisszumkészség, a segítőkészség és a türelem kimagasló példáját mutatták Intézményünk és munkatársaink felé, ezért mély tisztelettel KÖSZÖNJÜK az együttműködést.
Üdvözlettel: Medovarszki Tibor

Medovarszki Tibor Kulturális Intézményi Szaktechnikus Újkígyós 2019.08.22

Káprázatos tüzijáték

5

Lukoviczkiné Rozsnyai Ildikó művelődési ház vezető Újkígyós 2019.08.22

Balatonszemes

Nagyon tetszett a nézőknek, látványos és színvonalas tűzijátékot láthattunk.

Farkas Zsuzsanna Igazgató Balatonszemes 2019.08.22

Orosháza 2019. augusztus 20.

Megbízható korrekt partner aki Orosházán több évtizede bonyolítja le teljeskörűen az ünnepi tűzijátékokat.

Benkő Ferenc Orosházi Városüzemeltetés vezérigazgató Orosháza 2019.08.22

Tiszaföldvári TŰZIJÁTÉK

Tisztelt Címzett!

A 2019. évi Tiszaföldvári augusztusi Zenés Ünnepi Tűzijáték megrendelőjeként elismeréssel kell szólnom a Leskovics Pirotechnika Kft. által biztosított szolgáltatásokról.
Ebbe beletartozik a tűzijáték előkészítése során felmerülő problémák rugalmas megoldásától a komplex lebonyolításáig minden. A cég és annak magasan képzett munkatársai első osztályú szolgáltatóként dolgoztak az idei esztendőben is városunkban, ezzel is megkoronázva augusztus 20-ai ünnepségsorozatunkat.

A tűzijáték ár/érték aránya megfelelő volt, egy kisváros és annak közművelődési intézménye is nyugodt szívvel felvállalhatta. Megfelelő arányban tartalmazott hagyományos és új pirotechnikai látványelemeket.
Ki kell emelnem a közreműködő pirotechnikus munkáját, amely körültekintő, pontos és szakszerű volt - megelégedéssel fogadták mind a szervezők, mind a lebonyolítók, nem utolsó sorban a közönség.

Az idei esztendőben volt szerencsém nálunk jobb anyagi helyzetben lévő város tűzijátékát megtekinteni, de kisebb anyagi lehetőségekkel bíró település ünnepi műsorában is végignéztem egy tűzijátékot. Mindkét helyen a nálunk kb. 10 évvel ezelőtti látványelemek voltak tapasztalhatók. Mondom ezt annak fényében, hogy 1994-óta (25 éve) vagyunk a Leskovics cég partnerei (két év kivételével - ekkor a tűzijátékok kf. okok miatt elmaradtak).

Elismeréssel kell szólnom az előkészítésről is, kiemelt figyelmet szentelve e területnek. Teszem ezt azért, mert az idei esztendőben intézményünk új helyszínen rendezte meg az ünnepségsorozatot - és benne a tűzijátékot. A helyszínnel kapcsolatban merültek fel problémák, amelyeket a céggel - szakértői közreműködésüket többször igénybe véve -, közösen meg tudtunk oldani.

A tűzijátékot megtekintő, arról elismeréssel szóló helyi lakosok véleményét és köszönetét tolmácsolva, a magam és munkatársaim nevében is köszönöm a cég 2019. évi munkáját.

Dobróka András
Wlassics Gyula-díjas intézményvezető
(Városi Művelődési Ház, Tiszaföldvár)

Dobróka András intézményvezető Tiszaföldvár 2019.08.22