Rólunk

/Rólunk
Rólunk 2016-11-16T19:44:01+00:00
default image

Békéscsaba Lencsési – 2017.08.19.

Tisztelt Leskovics Úr és Kedves Marika!

Szombaton lezajlott a tárgyban jelölt rendezvényünk. Az Önök által prezentált tűzijáték újra nagy sikert aratott. Ezúton szeretném én is külön megköszönni a magas színvonalú "előadást".

Takács Péter 2017-08-22

default image

Eger – 2017.08.20.

Kedves Mária!

Köszönjük a tegnapi tűzijátékot. Fantasztikus volt. Csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. A zeneválasztás tökéletesen bejött, és sikerült nagyon pontosan a zenére lőni a rakétákat.

Remélem a későbbiekben is együtt tudunk működni.

Dudás Gabriella Kulturális Ügyintéző 2017-08-22

default image

Békéscsaba 2017.08.20.

Tisztelt Partnerünk!
Ezúton köszönjük kiemelkedően színvonalas munkájukat!
Bízunk a jövőbeni együttműködésben és sok sikert kívánunk!

Sznyida László városmarketing menedzser 2017-08-22

default image

Etyek – 2017.06.24.

Tisztelt Hölgyem/Uram,
Először is szeretnènk megköszönni az èlmènyt amit kaptunk Önöktől az esküvőnk estèjèn a tűzijàtèkkal! Rendkívüli módon tetszett nekünk is ès a nàsznèpnek is!
Màsodsorban szeretnèm megköszönni, a gördülèkeny ügyintèzèst, ami a kapcsolatfelvèteltől az esküvőnk napjàig jellemezte a szervezèst. 3 hèttel az esküvőnk előtt kerestem fel Önöket egy homàlyos elkèpzelèssel arròl hogy mit szeretnèk. Màsnap teljeskörű tàjèkoztatàst kaptam a lehetôsègeimről ès a 4.-ik napra màr Önök fel is vettèk a kapcsolatot a helyszínnel ès anèlkül hogy nekem bele kellett volna folynom minden engedèlyt, hozzàjàrulàst megszereztek. Minden mennyasszony àlma ez a zökkenőmentes ügyintèzès! 🙂 Extra kèrèskènt mèg azt is tökèletesen teljesítettèk, hogy a tűzijàtèk meglepetès volt mind a nàsznèpnek mind pedig a vőlegènyemnek. A tűzijàtèk telepitèsèből a helyszínen mi semmit nem vettünk èszre , így tökèletes volt a meglepetès!
Mindenkinek jòszívvel ajànlom a Leskovics Pirotechnika lelkes csapatàt egy tökèletes tűzijàtèk kivitelezèsèhez!

Karátsony Krisztina 2017-07-10

default image

Verőce – 2017.06.10

Kedves Leskovics Pirotechnika!
Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, mindenkinek csak ajánlani tudom 🙂
A pár , illetve a vendégek számára is felejthetetlen élmény volt a tűzijáték.
A munkatársak kedvesek és nagyon segítőkészek, köszönöm szépen!

Osztovics Viktória Rendezvényszervező Verőce 2017-06-13

Rád 2017.05.27.

Kedves Leskovics Pirotechnika Kft. !

Mint minden évben az idén sem okozott csalódást a tűzijáték, sőt feltette a koronát az egész nagyon jól sikerült napra. Már ahogy az aláfestő zene megszólalt a gyerekek szaladtak arra a helyre, ahonnan a legjobban láthatják a rakétákat. Mindenkinek elnyerte tetszését az effektek sokszínűsége. Mivel tervezett tűzijáték, így a házi kedvenceket is biztonságba tudták helyezni és még ilyen problémát sem okozott a hanghatás.

Köszönjük szépen mindenkinek, aki közreműködött ennek létrejöttében, külön köszönet Norbertnek, aki ténylegesen levezényelte nekünk! Remélem még sok évig működik ez a kapcsolat és még sok szép, emlékezetes percekben lesz részünk!

Üdvözlettel: Rákóczi Erika

Rákóczi Erika Intézményvezető Rád 2017-06-09

Battonya 2017.05.27

Tisztelt Leskovics Pirotechnika Kft.

Az előző évekhez hasonlóan, ebben az esztendőben is maximálisan meg voltunk elégedve a cégük által nyújtott szolgáltatással (tűzijátékra). Mind a megrendelés folyamata, mind pedig a kivitelezés kiemelkedő színvonalú, ezáltal méltó része a rendezvényünknek!! A kilátogató közönség tapsvihara is visszaigazolta az elégedettséget. Reméljük a jövőben is sikeresen tudunk együtt dolgozni!
A Rendezők nevében, még egyszer köszönet a kiváló munkáért!!
Tisztelettel:

Mudrity Iván Főszervező Battonya 2017-06-07

Maroslele 2016.09.21.

Tisztelt Elekes Krisztina!

2016. szeptember 16-18 között megrendezésre került XXV. Lelei Napok alkalmából a 2016. szeptember 17.-ére Önöktől megrendelt tűzijáték hatalmas élmény volt a vendégek és a nézők számára. Hangulatos, színes pirotechnikai elemekkel díszített tűzijáték tökéletesen megvilágította a főteret és pontosan illett az aláfestő zenéhez. A pirotechnikus mindent rugalmasan kezelt, kiválasztotta a megfelelő fellövési helyet, így a tér minden részéről szépen látszódott a tűzijáték.

Mint megrendelő, bátran elmondhatom, hogy teljesen elégedett vagyok a szolgáltatással, az Önök munkájával. A nézők által csak pozitív visszajelzéseket kaptunk.

Bízom benne, hogy a továbbiakban is fogunk még együtt dolgozni.

Üdvözlettel:

Rék Renáta Közösségi tér vezető Maroslele 2016-09-29

Murony 2016.09.20.

Tisztelt Leskovics Úr!

A 2016.09.17.-én megtartott tűzijáték gyönyörű volt!

Nagyon köszönöm, azt , hogy a kérésemre különleges, színpad előtti tűzijátékot az egyedileg kiválasztott zenémre komponálták meg, a közönségnek nagyon tetszett! KÖSZÖNÖM!!!

A jövőben is csak Önöket választom.

Köszönöm:

 

Ladányi Lászlóné Alpolgármester Murony 2016-09-29

Mezőhegyes 2016.08.20

Kedves István!

Köszönjük a 20-án Mezőhegyesen megtartott tűzijátékot. Megrendelőként, ahogy az elmúlt években, az idén is nagyon meg voltunk elégedve a munkájukkal.
Csak pozitív visszajelzéseket kaptam a nézőktől, melyekkel én magam is egyetértek. Nagyon látványos, színes, izgalmas volt az idei tűzijáték, sok új elemmel, mely még élvezetesebbé tette az élményt. Illetve sokkal hosszabbnak tűnt, mint amilyen valójában volt.

Üdvözlettel:

Perlaki Edit művelődésszerrvező Mezőhegyes 2016-09-13

Végegyháza 2016.08.20

Tisztelt Leskovics Úr!

Végegyháza Község Önkormányzata köszönetét fejezi ki a 2016. augusztus 20-án a Falunapi tűzijáték kivitelezéséért.
A korábbi évekhez hasonlóan most is nagyon látványos volt a tűzijáték.
Bízom benne, hogy a továbbiakban is fogunk még együtt dolgozni.

Végegyháza, 206. augusztus 26.

Tóth Zoltánné Végegyháza 2016-08-26

Tinnye 2016.08.20

Kedves Leskovics Pirotechnika!!!

Ahogy kiküldött kollégáiknak már elmondtam szóban, szeretném Önöknek is megköszönni a tűzijáték kihelyezését!!!! Színvonalon felüli élményt nyújtottak a közönségnek, úgyhogy köszönet érte és a kiérkezett kollégák  profi munkájáért!!!

Köszönettel:

Grősz Andrea Tinnye 2016-08-25

Csengele 2016.08.14

Tisztelt Cím!

Minden rendben volt, lehetőségem szerint rendeltem ár érték arányban, nagyon szép volt mindenkinek tettszett, de nekem ez már nem meglepetés mert az elmúlt 20 évben mindig nagyon meg voltunk elégedve!!!

Kun Szabó Tibor Csengele 2016-08-17

Okány 2016.08.14

Sziasztok!

Röviden és tömören:
Rendkívül látványos tűzijátékot állítottatok össze erre az évre!
Szerették az emberek azt, hogy hosszú volt az időtartama, és különösen azt, hogy bővelkedett olyan új, eddig nem látott látványelemekben, amelyek különlegessé tették.

Üdvözlettel,:

Szívós László Polgármester Okány 2016-08-17

Békésszentandrás 2016.08.13

Tisztelt Cím!

Teljes mértékben meg voltunk elégedve a tűzijátékkal aug. 13-án a békésszentandrási Sport-és Vitamin-napon. A nézők és résztvevők egybehangzóan ugyanezt fogalmazták meg számunkra a fényjáték bemutató végén. Köszönjük és reméljük a jövőben is láthatjuk még ezt az "égi csodát".

Üdvözlettel:

Benedek Erika Intézményvezető, Körös Művelődési Ház és Könyvtár Békésszentandrás 2016-08-19

Mátyásdomb 2016.08.13

Tisztelt Leskovics Úr!

Mátyásdomb Község Önkormányzata 27 éve a Leskovics Pirotechnikától rendeli meg a Falunapi tűzijáték lebonyolítását.

A cég szolgáltatásával teljes mértékben elégedettek vagyunk, mind szervezési, lebonyolítási és a  látvány terén egyaránt.

Falunapjainkra a környező településekről is rengeteg látogató érkezik, melyben nagy szerepe van a tűzijátéknak is.

A nagyszámú nézőközönség egyöntetű véleménye, hogy rendkívüli élményben volt részük, amit még sokáig emlegetnek.

Mindenkinek ajánlom, hogy ha tűzijátékot szervez,  forduljon bizalommal a Leskovics Pirotechnikához, s nem fog csalódni!

Tilhof István Polgármester Mátyásdomb 2016-08-17

Öcsöd 2016.08.13

Tisztelt Leskovics Úr!

Településünk több mint 15 éve az Önök vállalkozásával végezteti a tűzijáték szolgáltatást. Munkájuk eredményével mindig meg volt elégedve a nézőközönség. Ezt a különböző visszajelzések alapján tapasztaltuk. Ennek alapján továbbra is Önöktől rendeljük meg a szolgáltatást.

Üdv:

Molnár Bálint Polgármester Öcsöd 2016-08-25

Mezőkovácsháza 2016.08.12

Tisztelt Leskovics Pirotechnika!
A DUMA'Színház társulata nevében tisztelettel és hálával mondok Önöknek köszönetet a 2016. augusztus 12-én, Mezőkovácsházán, a DUMA'Színház 25 éves jubileumi rendezvényén kivitelezett tűzijátékért. Köszönettel tartozom a pontos és precíz előkészítésért, a harmonikus együttműködésért és a tökéletes kivitelezésért. Mind a színpadi effektek, mind pedig az előadás nagy fináléja maradandó élménnyel ajándékozta meg a PRIMA díjas társulatot és a Tisztelt Nagyérdeműt egyaránt. Külön köszönettel tartozom kollégájuk kiváló szakmai és emberi hozzáállásáért.
Hálával tartozunk Önöknek, hogy maradandó élménnyel tették maradandóvá jubileumi rendezvényünket. Kiváló szakmaiság, precizitás és humánum... Számunkra ezt jelenti az Önök cége.
Köszönjük és kívánjuk, minél több rendezvényen jelentsenek maradandó élményt az Önök által égre varázsolt szikrázó csillagok.
Munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok. Színházunk továbbra is számít Önökre és bízok abban, hogy sok közös élményben lesz még részünk.
...mert "Kell egy színház, valahol vidéken, távol a zord Pesttől..."

Duma Zsolt DUMA' Színház művészeti vezető Mezőkovácsháza 2016-08-17

Mátraszentimre 2016.08.06

Mátraszentimrén a 2016. augusztus 06-án megtartott  falunapon a tűzijátéknak nagyon örültek.  Ahogy a nézők között “ elvegyültem” meghallgatni a véleményeket, mindenkinek nagyon tetszett, nagyszerűen össze volt hangolva a zene a látvánnyal, látszott, hogy profi csapat dolgozott.  Mivel nagyon sok, kissé messzebb  lévő településen is ki volt plakátolva a falunapi programunk, akadt  olyan néző, aki a tűzijáték miatt jött el, mert annyira szereti. Én, mint a rendezvényünk “tűzijáték-felelőse” mindannyiunk nevében elmondhatom,hogy ez volt a rendezvény szó szerinti fénypontja. A tűzijátékkal annyira meg voltunk elégedve, hogy a jövőben is  Önöket fogjuk megkeresni megrendelésünkkel és másoknak is Önöket fogjuk ajánlani. Még egyszer megköszönve ezt a csodálatos élményt, Tisztelettel:

Szőke Aranka Mátraszentimre 2016-08-25

Szeghalom 2016.08.06

Tisztelt Leskovics Úr!

Szeghalmon a XI. Boszorkányfesztiválon, mint már annyiszor, ismét az Önök által összeállított tűzijátékot láthatta a közönség. „Szeghalmon mindig szép a tűzijáték.” – mondta egy ismerősöm. És ez így van!

Ezúton köszönöm meg Önnek és munkatársainak a színvonalas szolgáltatást és a rugalmas ügyintézést. Köszönöm, hogy mindig hoznak új látványelemeket, hogy a zene tökéletesen illik a látványhoz, és hogy vigyáznak a közönség biztonságára.

Nagyné Hajdu Erzsébet Igazgató Művelődési, Sport- és Szabadidő Központ Szeghalom 2016-08-25

Budapest 2016.07.29

Tisztelt Leskovics Pirotechnika!

Ügyintéző kolléganő (Krisztina) nagyon kedves és rugalmas volt. Én már lemondtam péntek reggel a tűzijátékról de Krisztina vissza hozta a reményemet és sikerült a meglepetés.

Tűzijáték installálló szakember diszkrét és nagyon jó munkát végzett.

Mindenkinek nagyon tetszett a szülinapi XXl program..látványos volt nagyon..még másnap reggel is a futópályán és játszótéren is erről beszéltek akik látták.

Legközelebb is Önökhöz fordulok.Profi volt minden.

Üdvözlettel:

Vitkay Zsolt Budapest 2016-08-01

Bugac, 2016.07.16

Kedves Leskovics Pirotechnika!

Az esküvőre rendelt tűzijáték az este egyik fénypontja volt, csodálatos élményt nyújtott az egész vendégseregnek! A pirotechnikus kolléga végig nagyon türelmes és készséges volt. A cég az ajánlatkéréstől kezdve nagyon rugalmas, segítőkész és gyors volt!

Még egyszer nagyon köszönjük, még mindig kapjuk vendégeinktől a pozitív visszajelzéseket!

Üdvözlettel:

Ponyeczki Anna 2016-08-01

Rád 2016.07.09

Tisztelt Leskovics Úr!
Köszönjük szépen az idei tűzijátékot, mint mindig ez is profin volt megrendezve, lebonyolítva. Mindenkinek nagyon tetszett ezt gondolom a helyszínen jelenlévő szakembere is észrevette, hiszen a tűzijáték után hallhatta a nézők hangos tetszésnyilvánítását. Most sem okozott csalódást számunkra a  nap utolsó "műsorszáma", ez teszi fel a koronát az egész napi rendezvényre.
Elnézést, hogy ilyen későn reagálok az eseményre, de mentségemre legyen, hogy szabadságon voltam,  most pedig az első dolgom volt, hogy köszönetemet fejezzem ki az Önök munkájáért.
Remélem a jövőben is ilyen sikeres lesz együttműködésünk!

Rákóczi Erika Rád 2016-08-01

Budapest 2016.07.09

Az Önök által megrendezett tűzijátékkal a legteljesebb mértékben meg voltam elégedve, mind az előkészítés, mind a szakmai lebonyolítás terén. A vendégeim el voltak kápráztatva, ajánlani fogon Önöket, illetve ha a jövőben hasonlót szeretnék megvalósítani, újra Önöket fogom választani. További sikeres munkát kívánok, köszönettel:

dr. Kovács Ildikó Budapest 2016-07-15

Hódmezővásárhely 2016.07.09

Kedves Leskovics István!

A Villeroy & Boch Magyarország Kft. (Hódmezővásárhely) július 9-i családi napjának zárásaként rendezett tűzijáték fergeteges volt: a látvány és a zene tökéletes összhangban szólt. A részvevők ohhh és áhhh kiáltásai végig kísérték a programot.

A szervezés időszakában profi munkatársakkal kerültünk kapcsolatba. Az ajánlatkéréstől a szerződéskötésen át a lebonyolításig minden gördülékenyen ment.

Ezúton szeretnénk megköszönni munkájukat és további sok sikert kívánunk.

Szrnkáné Rózsa Éva HR munkatárs Villeroy & Boch Kft. 2016-07-13

Köröstarcsa 2016.07.09

Köszönöm a közreműködést a cég munkatársainak, akik mindig segítőkészen válaszoltak minden kérdésemre. A tűzijáték fantasztikus volt! Nagy elégedettséget váltott ki a közönség körében!

Szabados Katalin Intémzményvezető Köröstarcsa 2016-07-13

Kisdombegyház 2016.07.02

Tisztelt Leskovics Úr!
Kisdombegyház településen a 2016. 07. 02-én megtartott falunap záró eseményeként az Önök által nyújtott szolgáltatás keretében tűzijátékkal szórakoztattuk a megjelent kedves vendégeket. A tűzijáték pontosan a megrendelésnek megfelelően este 10 órakor kezdődött. A látvány a visszajelzések és saját tapasztalatom alapján csodálatos volt. Köszönjük a színvonalas előadást!
Tisztelettel:

Magyar Zsolt István Polgármester Kisdombegyház 2016-07-21

Eperjes 2016.06.26

Tisztelt Leskovics Pirotechnika!

Nagyon elégedettek voltunk az idei falunapunkra összeállított tűzijátékkal, több néző is jelezte felénk, hogy nagyon szép volt a tűzijáték! És mi a vezetőség részéről hasonlóan vélekedtünk. Nagyon köszönjük a korrekt és profi összeállítást. Csak ajánlani tudom a Leskovics Pirotechnikát.
Köszönettel:

Kabainé Tóth Andrea Eperjes 2016-06-29

Hunya 2016.06.11

Tisztelt Leskovics Pirotechnika!

Nagy elégedettséggel tekintettem végig a tűzijátékot. A visszajelzések alapján mondhatom ezt a kilátogatók és a megtekintők nevében is. Minden mozzanata káprázatos volt. Köszönjük a közreműködést.

Üdvözlettel:

Hegedűs Roland Polgármester Hunya 2016-06-14

Kunadacs 2016.06.04

Tisztelt Leskovics Úr !

Az korábbi évekhez hasonlóan idén is gyönyörű volt a tűzijáték. Kunadacs lakossága és a kedves vendégek felejthetetlen élményben részesültek. Kunadacs Község Önkormányzata mint megrendelő elégedett volt a szolgáltatással. A résztvevők visszajelzése pozitív volt.

Köszönjük szépen.

A további sikeres együttműködés reményében,

üdvözlettel:

Farkas Ildikó Polgármester Kunadacs 2016-06-14

Battonya 2016.05.28

Tisztelt Leskovics Úr!

Május 28-án Battonya Város Napján ismét egy csodálatos élménnyel gazdagítottak bennünket. Az egész rendezvény méltó csúcspontja és lezárása volt az Önök által prezentált Tűzijáték.
Hosszú évek óta, minden alkalommal elkápráztatnak bennünket a kiváló , nagyon magas színvonalú munkájukkal! Mind a szolgáltatás minősége, mind pedig a látvány tökéletes volt!
Az egész város, minden résztvevő, csak pozitív visszajelzést adott, és én mint megrendelő is maximálisan elégedett voltam!!
Bízom benne, hogy a jövőben is fogunk még sikeresen együtt dolgozni!!
Köszönet az egész cégnek!!!
Üdvözlettel:

Mudrity Iván Battonya 2016-06-06

Sarkad 2016.05.01

Tisztelt Leckovics Pirotechnika!

Sarkad Város Önkormányzata már lassan két évtizede a Leskovics Pirotechnikától rendel tűzijátékot a város nagyobb szórakoztató rendezvényeinek lezárására. A gyulai cég által kivitelezett tűzijátékok koreográfiája, a lebonyolítás pontossága, a látvány és a zene összeállítása minden esztendőben nagy örömet szerez a sarkadi lakosság és vendégeink számára. Ennek mentén az önkormányzat idén is a Leskovics Pirotechnikát bízta meg a Sarkadi Családi Majálist záró tűzijáték lebonyolításával mind a szervezők, mind a tűzijátékot a helyszínen, illetve az otthona udvarán megtekintő több ezer sarkadi lakos legnagyobb örömére. A tűzijátékkal való általános elégedettséget számtalan elismerő lakossági visszajelzés erősítette meg.

Csepreghy Mátyás Városmenedzser Sarkad 2016-05-24

Fót 2016.04.23

Tisztelt Leskovics Pirotechnika!

Köszönettel tartozom Önöknek,hogy a születésnapi estémet gyönyörű tűzijáték zárta. Óriási ,csodálatos élményben volt részem és nem csak nekem,hanem a családomnak és barátaimnak is! A zene és a tűzijáték együtt mindnyájunkat elvarázsolt!

Úgy gondolom ,mi még fogunk találkozni!!

Üdvözlettel:

Szentkereszti Ágnes 2016-05-24

Lángshow Takács Csaba koncert

Tisztlet Leskovics Pirotechnika!
A 'Takács Csaba - Lélekvándor Turne 2016' produkció management, és nem utolsó sorban Takács Csaba nevében, szeretnénk köszönetet mondani az alázatos és színvonalas munkájukért, amit 2016. május 1-én a nyújtottak számunkra!
A Leskovics Pirotechnika - minden velünk kapcsolatba került kollégája, precízen és a megbeszéltek szerint járt el, illetve végezte el a munkáját.
Köszönettel tartozunk azért, hogy mindvégig "fogták kezünket", és nekünk, valamint a közel háromezres közönségnek nem kellett mást tennünk, csak hátradőlve élvezni a koncertetet és a pirotechnikai látványelemeket.
Éppen ezért a management tovább szeretne lépni, és reményei szerint (egy hosszútávú kapcsolat keretén belül), a Leskovics Pirotechnikával együtt dolgozni szándékozik a további koncerteken is.
Legyen szó a hazai közönségről, vagy akár a határon túli magyar rendezvényekről.
Millió ölelés:

Zolnai Varga Ákos Management Takács Csaba 2016-05-02

Mátraháza 2016.04.07

Kedves Leskovics Pirotechnika!

Nagyon szép és színvonalas tűzijátékot nézhettünk végig, nem volt hiányérzetünk, minden eleme megfelelt az elvárásainknak!

Köszönjük a gyönyörű látványt! A vendégeink is „nagy durranás”-nak tartották, nagyon tetszett nekik.

Szép napot kívánok!

Üdvözlettel:

Páli Tímea Friotech Kft. 2016-04-12

Békéscsaba 2015.09.19

Tisztelt Cím!

A Meszlényi-Autó minden év szeptember 20-a környékén megrendezi „Születésnapi Partiját”, mely szombati napon reggeltől egész napos programok sokaságából, majd este a nagykoncert utáni záró tűzijátékból áll.

Minden évben maradéktalanul elégedettek voltunk a tűzijáték lebonyolításával kapcsolatosan, melyet természetesen minden alkalommal a Leskovics Pirotechnikától rendeltünk meg és a továbbiakban is velük szeretnénk ezt megoldani. Tökéletes hozzáállást tapasztalunk a kezdetektől, nagyon gördülékenyen történik az engedélyek beszerzése, a kísérő zene kiválasztásában is a legrugalmasabb hozzáállást tapasztaljuk minden esetben.

Gyakorlatilag néhány e-mail váltással bonyolítunk mindent. Ők pontosan, időre előkészülnek a helyszínen, minden precízen történik, szinte közvetlen kommunikációra szükség sincs, professzionálisan teszik a dolgukat! Probléma egyetlen esetben sem merült még fel.

Köszönöm szépen munkájukat!

Üdvözlettel,

Meszlényi György Ügyvezető Igazgató Meszlényi-Autó Kft 2015-09-30

Békés – 2015.09.05

Kedves Leskovics Úr!

A 2015-ös békési tűzijáték is a már megszokott problémamentes magas színvonalat hozta, amit a látogató vendégek is visszaigazoltak. Emellett azt is fontosnak tartom, hogy a teljes folyamat a megrendeléstől az engedélyig és kivitelezésig akadály- és problémamentes, vagyis az Önökkel való közös munka most is mint mindig teljesen rendben van.
Üdvözlettel:

Koszecz Sándor Igazgató Kecskeméti Gábor Központ 2015-09-10

Békéscsaba 2015.08.20

A 2015. évi augusztus 20-ai békéscsabai tűzijáték ismét méltó volt államalapító Szent István ünnepéhez. A zenei kompozíció és a látvány összhangja nagy tetszést váltott ki a közönség soraiból.

A Leskovics Pirotechnika munkatársai a teljes szolgáltatás során rugalmas, együttműködő partnerek voltak, ami egy ilyen kiemelt városi rendezvény sikeréhez elengedhetetlen. Ezt a minőséget és hozzáállást évről-évre biztosítja a cég.

Varga Tamás Közművelődési csoportvezető Békéscsaba 2015-09-10

Zichyújfalu – 2015.08.20

Kedves Leskovics Pirotechnika!

A zichyújfalui augusztus 20-i rendezvényünkre az Önök cégétől rendeltük a tűzijátékot, mellyel nagyon elégedettek voltunk. A lakosság részéről is csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Szeretnénk megköszönni a gyönyörű, hatásos látványt és színvonalas munkájukat!

Köszönettel:

Füzesiné Kolonics Ilona . Zichyújfalu 2015-09-28

Tápiószele – 2015.08.20

Jó Estét!

Megrendelőként teljes mértékben meg voltam elégedve a szolgáltatással. Fontos volt részemről, hogy az előzetes egyeztetéseket is bonyodalmak nélkül le tudtuk folytatni. Leskovics pirotechnika részéről Wagner Ferenc volt a kivitelező Tápiószelén, teljes mértékben össze tudtunk dolgozni, barátságos, és segítőkész volt, mind a tűzijáték előtt, mind a lebonyolítás folyamatában. Előző években is a Leskovics pirotechnika bonyolította le Tápiószelén, az Augusztus 20-án a tűzijátékot.

A tűzijáték új elemekkel színesítve, látványosságot mutatott újra Tápiószele lakosságának. A visszaérkező vélemények alapján pozitívumokat mondtak. A lakosság is örült az új elemeknek, megdöbbenve figyeltek a végén, mikor a legnagyobb elemeket lőtték.

Boros Barbara Ifjúságsegítő Tápiószele 2015-08-26

Dédestapolcsány – 2015.08.20

Kedves Partnerünk!

 

Immár harmadik alkalommal élvezhették Vendégeink az Önök fantasztikus, professzionális augusztus 20.-i programját.
Felnőtt és gyermek elragadtatott ovációval fogadta az ünnepi tűzijátékot, melyet az Önök munkatársa nagy hozzáértéssel vezényelt le.
Szívből köszönjük, hogy Vendégeinknek feledhetetlen élményt nyújtottak.
Jövőre is számítunk az együttműködésre, amelyet a legnagyobb megelégedéssel köszönünk Önöknek!
Magas színvonal, hozzáértés, az igények maximális kielégítése, szakmai hozzáértés jellemezte korábban és most is az Önök által nyújtott szolgáltatást!

Köszönjük szépen!

Üdvözlettel:

Árvay Mária Hotel Experience Dédestapolcsány 2015-08-26

Csopak – 2015.08.20

Tisztelt Ügyvezető Úr!

A Csopakon augusztus 20-án hagyományosan megrendezett tűzijáték nagyszámú érdeklődőt vonzott. A visszajelzések alapján a nézőközönség jónak minősítette a tűzijátékot, a végén megtapsolták.

Bízva a további jó együttműködésben,

Ambrus Tibor Polgármester Csopak 2015-08-26

Kistelek 2015.08.20

Tisztelt Leskovics Pirotechnika!

Ezúton szeretném megköszönni Önnek munkatársaim és a magam nevében, hogy pompás tűzijátékkal örvendeztette meg a közönséget a már nagy hagyománynak örvendő Kisteleki Búcsú és Aratóünnepen.

Látványos munkájukra a jövőben is számítunk!

Nagy Sándor Polgármester Kistelek 2015-09-17

Békéscsaba Lencsési Közösségi Ház – 2015.08.16

Tisztelt Cégvezető Úr!

A Békéscsaba legnagyobb lakótelepén működő Lencsési Közösségi Ház évtizedek óta szervez Szent István Napi Előzetes címmel ünnepi rendezvényt az augusztus 20-a előtti szombati napon. A tűzijátékot minden esetben a Leskovics Pirotechnikától rendeltük meg. Az általunk összeállított zenei anyagra rendkívül magas színvonalú "koreográfiát" valósítanak meg. Különleges és látványos kompozíciókat tekinthetnek meg az érdeklődők, érték-ár arányosan a legjobb szolgáltatást biztosítják, közmegelégedésre. Látogatóink hónapokig szokták emlegetni, hogy mekkora élményben volt részük.
************
Külön köszönjük a szombati szolgáltatást, nehéz évekre visszamenőleg ítéletet mondani, mert minden tűzijáték kimagaslóan jó volt az Önök prezentálásában, de talán az ez évi volt az eddigi legjobb.

Takács Péter . Békéscsaba, Lencsési Közösségi Ház 2015-08-26

Szápár – 2015.08.15

Tisztelt Leskovics Úr!
A tűzijáték mint mindig csodálatos volt.Nagyon izgultunk,hogy a vihar nehogy ide érjen de szerencsékre csak éjszaka ért el bennünket.A nézőktől csak pozitív visszajelzést kaptunk,nagy tapssal köszönték meg az élményt.
Mint megrendelő elégedett vagyok a szolgáltatással  a kollégájuk maximálisan teljesített úgy gondolom Ő is elégedett volt a fogadtatással és  jól érezte magát körünkben.
Köszönettel!

Bálintné Schmidt Ildikó Polgármester Szápár 2015-08-26

Gyula – 2015.08.08

Tisztelt Leskovics István Ügyvezető Úr!
Szeretném megköszönni Önnek és kedves munkatársainak, hogy a 2015. augusztus 8-án, Gyulán az Elizabeth Hotelben megrendezésre került  esküvőn, csodálatos tűzijátékot csináltak! Óriási élményben volt részünk!!! Mindenkinek nagyon tetszett!!! Változatos volt a fényjáték, és a zene fokozta a hangulatot.  Köszönöm az ügyintézőknek, hogy korrekt módon,  a megbeszéltek szerint mindent szakszerűen és pontosan elintéztek.
 Örülök, hogy Önöket kértem fel a feladatra!! Meg voltam elégedve a szolgáltatás árával is!  A kiváló munkájukkal, szakmai hozzáértésükkel, szebbé tették az amúgy is szép napunkat!
Mindenkinek jó szívvel tudom Önöket ajánlani!! További sikert Kívánok a  munkájukhoz!!!

Forgács József . Gyula 2015-09-10

Tarhos – 2015.08.08

Tisztelt Leskovics István!

A Tarhoson 2015. augusztus 8-án megrendezésre került tűzijáték a település lakosai számára nagyszerű élmény volt. Külön tetszett a gyerekeknek a cukorágyú, illetve az idősebb korosztálynak az új elemeket bemutató, szép koreográfiákat tartalmazó esti tűzijáték.

Üdvözlettel:

Kürti Sándor Polgármester Tarhos 2015-08-26

Tiszasas 2015.07.25

Nagyon megvoltunk elégedve a szolgáltatással. Mind időben, mind látványilag. A nézőktől csupa jó visszajelzést kaptunk! Reméljük, hogy a jövőben is együtt működhetünk!

Üdv.:

Hegedűsné Szító Lilla Vezető Tiszasas 2015-09-21

Kisdombegyház 2015.07.18

Tisztelt Leskovics István Úr!

Tájékoztatom. hogy a 2015. július 18-án megtartott falunapunkon az esti tűzijátékról minden résztvevő csak pozitív visszajelzéseket adott. A szolgáltatással teljesen meg voltam elégedve. Szép volt és tartalmas.

Köszönettel:

Magyar Zsolt István Polgármester Kisdombegyház 2015-09-21

Köröstarcsa 2015.07.11

Színes, élvezetes, nagyszerű volt. Csak dícsérni tudom. Szuper volt a zeneválasztás így még dinamikusabbnak tűnt az egész. A délutáni cukorágyú pedig a gyerekeket kápráztatta el. A szolgáltató megbízható, precíz és bármikor bármilyen kérdéssel fordultam hozzá segítőkészen viselkedett! Remek ár-érték arány! Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Üdvözlettel:

Szabados Kata Intézményvezető Köröstarcsa 2015-09-21

Eperjes 2015.06.28

Köszönjük szépen a korrekt és pontos munkát. Nagyon szép volt a tűzijáték és külön élmény volt, hogy a zene pont akkor ért véget, amikor a tűzijáték.

Köszönettel:

 

 

Tóth Andrea . Eperjes 2015-09-21

default image

Jánoshida – 2015.06.20

A tűzijáték színes, élvezetes volt, új elemekkel gazdag, magas színvonalú. Különösen jó ötlet volt a gyermekeknek a délutáni cukorágyú. A Leskovics pirotechnika megbízható, biztonságos, megújulni kész cég, Jánoshida Község évek óta a céget kéri fel a Falunapi rendezvény tűzijátékának lebonyolítására.

Kulturális Bizottság Jánoshida Önkormányzat Jánoshida 2015-06-25

Dunakeszi 2015.06.19

Nagyon szép volt a tűzijáték hang-, és képhatásban is, jó volt hallani, ahogy a tömeg morajlott, mikor kiírták a 25-ös számot!

Üdvözlettel,

Kocsis Zoltán Idea Fontana Dunakeszi 2015-09-28

Battonya – 2015.05.30

Tisztelt Leskovics István Úr!

Ebben az esztendőben is elvarázsolta Battonya lakosságát és természetesen bennünket szervezőket is. Azt hinné az ember évről évre, hogy már nem lehet szebbet, jobbat csinálni jövőre, de az Önök cége újra és újra bebizonyítja, hogy igenis lehet. Összeszedett, jól koreografált, látványos és tökéletesen kivitelezett tűzijáték volt. Mégegyszer köszönjük szépen, és már várjuk a következőt.

Üdvözlettel:

Mudrity Iván Főszervező Battonya 2015-06-08

Körösladány 2015.05.15

A szolgáltató megbízható, precíz, és ami a legfontosabb volt számomra, hogy segítőkész. A szolgáltatásával kapcsolatban minden fontos tudnivalót időben a rendelkezésemre bocsájtott, bármilyen kérdéssel tudtam fordulni hozzá. A sikeres lebonyolítást közös érdekünkként kezeltük, kiváló partner. A Tűzijáték látványos, káprázatos, gondosan megszervezett produkció volt. Tetszetős , a mai igényeket teljes mértékben kielégítő fényvilágot tárt elénk. Örültem, hogy együtt dolgozhattunk!

 

További sikereket, és minden jót kívánok!

Nagy Leila Szervező Henkel Majális - Körösladány 2015-05-19

Örménykút – 2015.04.25

Örménykút Község Önkormányzata évek óta a Leskovics Pirotechnikát bízza meg a falunapi tűzijátékok lebonyolításával. A tűzijáték 2015. április 25. napján is rendkívül színvonalas volt. Évről évre új elemeket láthatunk és ezek egyre látványosabbak. Rendezvényszervezőként azonban az előkészítés is fontos egy ilyen attrakció kapcsán. Szerencsére ezen a területen is kiválóan teljesít a cég hiszen pontosan, megbízhatóan működik együtt az engedélyezésben is.

Szakács Jánosné Polgármester Asszony Örménykút 2015-05-13

Meszlényi Autó – 2014.09.20

Tisztelt Lipcsei Úr!

Sok éve már Önöktől rendeljük rendszeresen a minden év szeptemberében megrendezésre kerülő „Szülinapi Parti” eseményünk záró attrakcióját, a tűzijátékot.

Mindig pontos, korrekt, a részletekre is figyelő, kiváló munkát végeznek számunkra.

Köszönöm szépen!
Üdvözlettel,

Meszlényi György Ügyvezető Igazgató Békéscsaba 2015-05-11

Békés – 2014.09.07

Kedves Sándor,

A Leskovics Pirotechnikával évek óta együtt dolgozunk Békés város legnagyobb rendezvényének a Madzagfalvi Napok emlékezetessé tételében. A szolgáltatás mindig pontos, korrekt, színvonalas. Amiben megegyezünk, arra biztosan és biztonságosan számíthatunk.

Üdvözlettel,

Koszecz Sándor Igazgató Békés 2015-05-11

Ópusztaszer 2014.09.06

Tisztelt Leskovics úr!

Maximálisan elégedettek voltunk úgy az önkormányzat dolgozói, mint a lakosság, valamint a szomszéd községek vendégei a szeptember 7-i falunapi tűzijátékkal. Ilyen vélemények voltak: ilyen gyönyörű látványban még az eddigiek során nem volt részünk.

Szeretnénk, ha a jövőben hasonló jó együttműködés lenne közöttünk.
További sok sikert és jó munkát kívánunk!

Tisztelettel és köszönettel: Makra József polgármester

Makra József Polgármester Ópusztaszer 2015-05-11

Szabadbattyán 2014.08.30

Tisztelt Lipcsei Úr!

Szabadbattyánban az idén - a rossz időjárás miatt - a szokásos augusztus 20-i rendezvényünket 30-ra kellett áthelyeznünk. Ilyenkor sokszor adódik az helyzet, hogy a halasztott rendezvény kevésbé sikeres, népszerű, mint az eredeti.

Nálunk az idén ez nem így volt. Ez nagy részben önöknek is köszönhető. Nem csak magam, hanem egyöntetűen az egész település nevében is mondhatom, hogy ilyet, ilyen nívós tűzijátékot mi itthon még nem láttunk. Sokan azt mondták, hogy a megyében sem hallottak szebbről.

Köszönjük a teljesen probléma mentes kiszolgálást, az élményt.

A jövőben is számítunk önökre.

Jó egészséget, sok sikert munkájukhoz!

Tisztelettel:

Mátrai Csaba Polgármester Szabadbattyán 2015-05-11

Békéscsaba 2014.08.20

Kedves Mária és István!

Békéscsaba városa Államalapító Szent István Ünnepe szellemiségéhez méltón ünnepelt augusztus 20-án.
A szélsőséges időjárási körülmények okozta károkat áldozatos, emberfeletti munkával hozták helyre a szakemberek. A váratlan helyzet kezelése rugalmasságot, türelmet is kívánt mind a közönség, mind az eseményt szevező, lebonyolító közreműködők részéről.
Utóbbiak közt voltak a Leskovics Pirotechnika munkatársai is, akik együttműködésükkel segítették a sikeres lebonyolítást.
A tűzijáték látványos, jól komponált, pontos volt. A közönség egyértelmű tetszésnyilvánítása, a végén felcsattanó taps is jelezte a rendezvény és a tűzijáték sikerét. A cég által felajánlott zenei aláfestés, a Honfoglalás rockopera válogatás kiválóan illeszkedett a műsorhoz és az égi látványossághoz.

Jó munkát kívánva, üdvözlettel:

2014.08.20

Varga Tamás Közműv. csoportvezető Békéscsaba 2015-04-03

Tiszajenő 2014.08.20

Tisztelt Leskovics István úr!

Köszönjük a munkájukat!
Ez évben is maximálisan elégedettek voltunk az Önök által rendezett tűzijátékkal.
Felejthetetlenül szép látványban részesítették településünk lakóit.
Mondhatni az idei talán még a tavalyinál is látványosabbra sikerült!

2014.08.20.

Puskás Béla Polgármester Tiszajenő 2015-04-06

2014.08.20 – Lőkösháza

Tisztelt Leskovics Úr!

A nézők és én is nagyon elégedettek voltunk, szép színvonalas volt. Nagyon jó volt az együttműködés a kollégával, ugyanis az időjárás előrejelzés miatt hamarabbi időpontban tudtuk lebonyolítani a fellövést. Igaz, hogy a végén elkerült a vihar de így megnyugtatóbb volt. Természetesen a jövőben bízunk a jó együttműködésben.

2014.08.20

Slezák Csongorné Községi Önkormányzat Lőkösháza 2015-04-11

2014.08.19 – Dédestapolcsány

Kedves Leskovics István úr és Kedves Lipcse Sándor úr!
A tűzijáték augusztus 19-én, kedden este 21 órakor a dédestapolcsányi Hotel Experience Wellness & Konferencia Élményszállodában Vendégeink legnagyobb örömére profi módon került lebonyolításra.
Technikus kollégájuk Finsztál Zoltán úr nagy hozzáértéssel és a szűkös hely ellenére is nagy körültekintéssel, maximális biztonsággal bonyolította le a látványos tűzijátékot.
Igazi fénypontja volt a tűzijáték az estnek. Látványos, szép, színes, izgalmas élménnyel sikerült meglepni Vendégeinket.
Valóban lehet kis összegből is élménydús programot kínálni Vendégeinknek.
Minden Vendégünk elragadtatással nyilatkozott a látványról és a Szálloda vezetői is nagyon elégedettek voltak az okozott meglepetéssel, örömmel, amit sikerült Vendégeinknek az Önök segítségével nyújtani.
Szeretnénk az idei terveinkbe  a szilveszteri tűzijátékot is beilleszteni, hogy ezzel is tovább növeljük az új esztendő köszöntésének fényét!

Nagyon szépen köszönjük! Találkozunk szilveszter éjjelén!

Üdvözlettel:

2014.08.19

Hidvégi Valéria Hotel Experience Dédestapolcsány 2015-04-11

Esztergom – 2014.07.26

Tisztelt Cím!

A tűzijáték szép és folyamatos volt, a látványra nem lehetett panasz.
Külön köszönet a pirotechnikusnak, ugyanis elég nagy csúszásban voltunk a helyszín szabaddá tétele miatt, de a körülményekhez képest türelmesen megvárta, amíg előkészülhet.
Ha kérdezné valaki, csak ajánlani tudnám Önöket.

Köszönettel,

2014.07.26

Kocsis József Esztergom 2015-04-15

2014.07.13. – Pápasalamon

Gyönyörű, és látványos tűzijátékban volt részünk július 13-án! Régebben egyáltalán nem gondoltam, hogy ennyi pénzért ilyen hosszú, és látványos tűzijátékot lehet kapni! A látvány tényleg pont olyan volt, mint egy városi tűzijátéknál! Az falu egész lakossága, és a környező településekről átruccant látogatók azóta is emlegetik, hogy milyen szép tűzijátékot rendeztünk!

Köszönet érte a Leskovics Pirotecnikának!

2014.07.13

Horváth Ferenc Polgármester Pápasalamon 2015-04-11

Tarján – 2014.07.05

A megállapodást is felülmúló tartalmas nagyon szép tűzijátékot kaptunk.
Köszönettel

2014.07.05

Müller Katalin Tarján 2015-04-15

Battonya – 2014.05.31

Tisztelt Leskovics Úr!

A május 31-i battonyai tűzijátékkal maximálisan elégedett voltam, mint megrendelő, de ami ennél sokkal fontosabb, hogy a közönség is teljes mértékben elégedett volt mindennel. Pompás, látványos és még ragozhatnám. Remélem még sok hasonló szép élményt tudunk nyújtani a Battonyaiaknak önökkel közösen.

Üdvözlettel,

2014.05.31

Mudrity Iván Battonya 2015-04-15

Nyíradony – 2014.05.25

Köszönjük szépen Nagyon tetszett mindenkinek. Mindennel megvoltunk elégedve. További jó munkát kívánok!!!

2014.05.25

Járcsics Barnabás Nyíradony 2015-04-15

Rád 2014.05.24

Kedves István!

Szeretném megköszönni a Rádi Falunapon rendezett tűzijátékát.
Igazán szép és látványos volt, a vendégek és a rendezők tetszését, elragadtatását egyaránt elnyerte.
Feltette az egész napos rendezvényre a koronát.

A további együttműködés reményébe köszönettel:

2014.05.24

Rákóczi Erika Rád 2015-04-15

Csabacsűd – 2014.05.17

Tisztelt Leskovics Pirotechnika!

A tűzijáték tökéletes volt. Mindenkinek nagyon tetszett megvoltunk elégedve e kivitelezéssel. Továbbiakban is számítunk munkájukra.

Köszönettel:

2014.05.17

Pusztainé Tünde Csabacsűd 2015-04-15

Sarkad – 2014.05.01

Tisztelt Leskovics Úr,

Sarkad Város Önkormányzata szerintem már több, mint egy évtizede Önöktől rendeli a városi rendezvényekhez kapcsolódó tűzijátékokat és az igényeinknek csak a pénztárcánk szab határt.

Természetesen idén is maximálisan elégedettek voltunk a Családi Majálison kapott szolgáltatással és bátran ajánljuk az Önök cégét és szolgáltatásait bárkinek.

Üdvözlettel:

2014.05.01

Csepreghy Mátyás Alpolgármester Sarkad 2015-04-15

Örménykút – 2014.04.26

Örménykúton a tűzijáték nagy tetszést aratott. Bízom benne, hogy a 2015. évi falunapon is együtt tudunk működni hasonló módon.

Üdv.

Miskó Bence Aljegyző Örménykút 2015-05-08

Füzesgyarmat – 2014.04.11

Kedves Sándor,

Szeretnénk megköszönni a tűzijátékot!
Nagyon tetszett és mindenkitől csak pozitív visszajelzéseket kapunk!

Köszönöm,

Szép napot!

2014.04.11

Malaczkó Marietta Füzesgyarmat 2015-04-15

Szarvas – 2014.03.15

Tisztelt Leskovics István!

Nagyon meg voltam elégedve, 10-es skálán 10-est adok Önöknek!

Üdvözlettel:

2014.03.15

Dernovics Péter Szarvas 2015-04-15

Budapest – 2014.03.07

Kedves Leskovics-család!

A kollégájuk által prezentált tűzijáték nagy élményt jelentett a jelenlévők és különösen az ünnepelt számára még a szakadó eső dacára is. Korábbi aggodalmaimmal szemben még a szomszédok is értékelték és köszönték! A kapott szolgáltatás minden elemében korrekt és pozitív volt, le a kalappal!

Hálás köszönet érte így utólag is!

Üdvözlettel,

2014.03.07

Simonyi István Budapest 2015-04-15

Tiszajenő – 2013.08.20

Tisztelt Leskovics István!

Szeretnénk megköszönni az idei  Augusztus 20-i szolgáltatásukat, Önnek és csapatának a szakszerű kivitelezést!
A település lakói is jelezték, hogy kivételesen fantasztikus látványban volt idén részünk.
Reméljük legközelebb is meglepnek bennünket valami szép újdonsággal.

Köszönettel

2013.08.20

Puskás Béla Polgármester Tiszajenő 2015-04-15

Kistelek – 2013.08.20

Tisztelt Leskovics Pirotechnika Kft!

Ezúton szeretném megköszönni Önnek munkatársaim és a magam nevében, hogy pompás tűzijátékkal örvendeztette meg a közönséget a már nagy hagyománynak örvendő Kisteleki Búcsú és Aratóünnepen.
Látványos munkájukra a jövőben is számítunk!

2013.08.20

Tisztelettel:

Nagy Sándor Polgármester Kistelek 2015-04-15

Dévaványa – 2013.08.19

Tisztelt Leskovics István,

Véleményem szerint korrekt volt a 2013. augusztus 19.-én megvalósult tűzijáték kivitelezése! Megbízható, pontos, körültekinthető társra találtunk a Leskovics Pirotechnika vállalkozást képviselő munkatársak személyében.

Üdvözlettel,

2013.08.19

Várdai Zoltán Dévaványai Művelődési Ház Dévaványa 2015-04-15

Mezőkovácsháza – 2013.08.19

Kedves István!

Engedje meg, hogy én is köszönetemet fejezzem ki munkájukért.
Csodálatos volt, nagy taps vihar volt utána 🙂 Megható volt, pláne nekünk szervezőknek. Úgy gondolom azonban a tűzijáték tökéletes zárása egy rendezvénynek, így számítok Önre és kollégáira is a jövőben.

Üdvözlettel:

2013.08.19

Pajkó Alexandra Pályázati és marketing referens Mezőkovácsháza 2015-04-15

Mezőkovácsháza – 2013.08.19

Tisztelt Leskovics István! Tisztelt Leskovics Pirotechnika munkatársai!

Immár második éve dolgozunk együtt. Mezőkovácsházán páréves kihagyás után ismét tűzijátékkal ünnepelhetjük a Kovácsházi Napok rendezvénysorozatot, a lakosság nagy örömére. Hiszen egy szép színvonalas tűzijáték méltó zárása egy rendezvénynek. Többen Önöket ajánlották nekünk, és éltünk is az ajánlatukkal, hiszen a jó minőség mellett jó árakon kaptunk csodálatos tűzijátékot.
Ön és munkatársai rugalmasan és hatékonyan oldották meg kéréseinket, elképzeléseinket.
Mezőkovácsháza Város Önkormányzata nevében megköszönöm munkájukat és kívánok hozzá további sok sikert.
Jövőre is várjuk Önöket nagy szeretettel.

Tisztelettel:

2013.08.19

Prof. Dr. Turcsán Zsolt Polgármester Mezőkovácsháza 2015-04-15

Dédestapolcsány – 2013.08.18

Tisztelt Leskovics István úr és Tisztelt Lipcse Sándor úr!

A tűzijáték augusztus 18-án vasárnap este a dédestapolcsányi Hotel Experience Szállodában vendégeink legnagyobb örömére profi módon került lebonyolításra. Pirotechnikus kollégájuk Szöllősi Sándor úr nagy hozzáértéssel és a szűkös hely ellenére maximális biztonsággal bonyolította le a látványos tűzijátékot. Igazi fénypontja volt a tűzijáték az estnek. Látványos, szép, izgalmas élménnyel sikerült meglepni Vendégeinket. Már most beiktattuk programunkba a szilveszteri tűzijátékot, hogy ezzel is emeljük az új esztendő köszöntésének fényét!

Nagyon szépen köszönjük!

Üdvözlettel:

2013.08.18

Hidvégi Valéria Hotel Experience Dédestapolcsány 2015-04-15

2013.08.17 Lőkösháza

Tisztelt Leskovics Úr!

Többéves együttműködésünk tapasztalata alapján a véleményem a következő:
A szerződés korrekt, a felajánlott  árak, és a hozzá tartozó fantázia néven szereplő tűzijáték minden igényt kielégít pénztárcától függően. Minden évben újítanak az effekteken ami szintén nagyon jó. A rendezvény napján a telepítés és a kilövés pontosan történt semmi akadály nem merült fel. Bízom további jó együttműködésünkbe és további sikereket és jó munkát kívánok.

Üdvözlettel,

2013.08.17

Slezák Sándorné Községi Önkormányzat Lőkösháza 2015-04-15

Mezőszentgyörgy – 2013.08.17

Tisztelt Cím!

Azt hiszem, csak pozitív dolgokat tudok megemlíteni a tűzijátékkal, a lebonyolítással, ügyintézéssel kapcsolatban. Gyors, precíz és ügyfélbarát az ügyintézés, a lebonyolítás során is minden gördülékenyen ment. A tűzijáték - nem csak az én véleményem szerint, hanem a résztvevők száma és visszajelzései szerint (égre meredő tekintetek, csodálkozó szempárok) - tökéletes és gyönyörű volt. Köszönjünk, remélem a jövőben is dolgozhatunk együtt!

Üdvözlettel:

2013.08.17

Kiss Péter 2013.08.17 Mezőszentgyörgy 2015-04-15

Fábiánsebestyén – 2013.08.11

Tisztelt Leskovics Úr!

Nagy tisztelettel megköszönöm a XIX. Fábiáni Falu Fesztivál rendezvény zárásaként kivitelezett tűzijátékot.
Ön és Munkatársai a rendezvények alkalmával évről évre színesebb és látványosabb produkcióval szórakoztatják az egyre nagyobb számban megjelelő közönséget.
Tapasztalatunk szerint a környező településekről nagyon sok látogató - a jó és változatos programok mellett - a tűzijáték látványáért látogat el a községbe.
Megköszönöm Önnek a több éves sikeres együttműködést, bízva a további jó kapcsolat fenntartásában.

Munkájához nagyon sok sikert, jó egészséget kívánok.
Fábiánsebestyén, 2013. szeptember 9.

Tisztelettel:

2013.08.11

Dr. Kos György Polgármester Fábiánsebestyén 2015-04-15

Nagybánhegyes – 2013.08.11

Tisztelt Leskovics István Ügyvezető Úr!

Nagybánhegyes község Önkormányzata és a magam nevében köszönetemet szeretném kifejezni a 2013. augusztus 11.-én kivitelezett Nagybánhegyesi Paprikafesztivál tűzijátékáról. Magam is csodálója voltam a tűzijátéknak és a környezetemben álló emberek is nagy megelégedéssel szóltak róla. Többen kifejezték köszönetüket ezért a csodálatos tűzijátékért, amit szervezésünknek tudtak be, de ez az Önök rendkívüli szakmai felkészülése nélkül nem ment volna. A rendezvény után még napokkal is elismeréssel szóltak a fesztiválról és azon belül is a tűzijátékról. Olyanokról is hallottam, akik az egész rendezvényből egyedül a tűzijátékra voltak kíváncsiak és még vidékről is jöttek, hogy megnézhessék. Ahogy gondolkodtam rajta, rájöttem, hogy már bizony több mint tíz éves a kapcsolata az Önkormányzatunknak az Önök Cégével, hiszen ez már a XIV. Nagybánhegyesi Paprikafesztivál volt. Ez idő alatt csak jó tapasztalatokat tudok mondani. Sokszor nekünk még itt eszünkbe sem jutott, hogy meg kellene rendelni a tűzijátékot, Önök már jelezték felénk nagyon udvarias módon, amely jelzésnek mindig örültünk, mert lehet kifutottunk volna az időből. Az elkészült megrendelő aláírásán és postázásán kívül nekünk semmi dolgunk nem volt a szervezéssel, hiszen az engedélyeket és minden mást Önök időben beszerezték. Minden évben azt tapasztaltam, hogy a munkatársak nagyon körültekintően és szakszerűen, minden biztonsági intézkedést betartva végzik tevékenységüket, amely megnyugtató számunkra. A biztonságon kívül egy rendkívül szép látványban lehetett mindenkinek része, aki úgy döntött, hogy megnézi a tűzijátékot. A látványelemek gondosan vannak összeállítva, amelyek az elejétől a végéig szép és izgalmas látnivalót adnak a közönségnek. Munkájukhoz csak gratulálni tudok és ez nem csak az én véleményem, hanem az évről évre idelátogató vendégek véleménye is, amely minden évben több száz nézőt jelent.

Remélve a további együttműködést, sok sikert kívánok Önöknek az elkövetkezendő időben is!

Üdvözlettel:

2013.08.11

Kovács Éva Aljegyző Asszony Nagybánhegyes 2015-04-15

Mátyásdomb – 2013.08.10

Tisztelt Leskovics Úr!

Mátyásdomb Község Önkormányzatának hagyományos falunapi rendezvényeit közel 20 éve a Leskovics Pirotechnika tűzijátékai teszik felejthetetlenné. A cég vezetőjében, Leskovics Istvánban egy megbízható, korrekt embert ismertem meg. Falunapunkon évről évre magas színvonalon, elérhető áron nyújtják szolgáltatásukat a biztonságtechnikai előírások betartásával. Tűzijátékaik hozzájárulnak ahhoz, hogy a mátyásdombi falunapok évről évre egyre több látogatót vonzanak településünkre. A további sikeres együttműködés reményében munkájukhoz sok sikert és jó egészséget kívánok.

2013.08.10

Tilhof István Polgármester Mátyásdomb 2015-04-15

Kertészsziget 2013.07.20

Tisztelt Leskovics Úr!

Szeretnénk megköszönni a 2013. július 20.-n tartott XIV. Kertészszigeti Falunapi rendezvényünkön nyújtott precíz munkájukat.
Több éves együttműködésünk során tapasztaltuk, hogy minden évben újabb és újabb dolgokkal tudják elkápráztatni a résztvevőket.
Rengeteg pozitív visszajelzés volt a tűzijáték látványosságáról, szépségéről, izgalmasságáról. (Nagy örömmel fogadjuk az ilyen véleményeket.)
Amellett, hogy a tűzijáték szép és színvonalas, ne feledkezzünk meg arról sem, hogy ügyintézésükkel és árajánlataikkal is rendkívül meg vagyunk elégedve. Csak pozitív dolgokat lehet ügyintézésükkel és a tűzijáték kivitelezésével kapcsolatban mondani.

Ismételten köszönjük, hogy látványosabbá tették rendezvényüket!
Az elkövetkezendő időszakra további sok sikert kívánunk!

Tisztelettel:

Kláricz Jánosné Polgármester Asszony Kertészsziget 2015-04-15

Csákvár – 2013.07.06

Tisztelt Lipcsei Sándor!

Köszönöm a segítségét. Nagyon szép volt a tűzijáték, hatalmas élmény volt mindenkinek. Csak ajánlani tudom Önöket másoknak, mert nagyon korrekt és gyors volt minden.

Még egyszer nagyon szépen köszönjük.

Bánovics Judit Csákvár 2015-04-15

Kistelek 2009

Tisztelt Leskovics Pirotechnika Kft!
Ezúton szeretném megköszönni önnek munkatársaim és a magam nevében, hogy pompás tűzijátékkal örvendeztette meg a közönséget a már nagy hagyománynak örvendő Kisteleki Búcsú és Aratóünnepen.
Látványos munkájukra a jövőben is számítunk!
Kistelek, 2009. augusztus 24.
Tisztelettel:

Nagy Sándor Polgármester Kistelek 2015-04-29

Baks 2009.08.01

Tisztelt Uram!
Baks Község Önkormányzata 2009. július 31 - augusztus 1. napján tartotta XIV. Baksi Falunapok rendezvénysorozatát.
A kétnapos program sikeréhez nagyban hozzájárult az Ön által lebonyolított tűzijáték, melyet az Ónkormányzat és a lakosság nevében köszönök.
További munkájához sok sikert és jó egészséget kívánok!
Baks, 2009. augusztus 11.

Búza Zsolt Polgármester Baks 2015-04-29

Békés 2008.09.09

Tisztelt Cégvezető Úr!
Békés Város Polgármesteri Hivatala nevében tisztelettel köszönöm mindazt az áldozatos munkát, melyet a X. Madzagfalvi Napok szervezéséért, lebonyolításáért és sikeréért tett. Úgy gondolom, a háromnapos ragyogó napsütés, a sok mosolygós arc bearanyozta a jubileumi alkalmat.
Az idei tűzijáték mindenkit ámulatba ejtett. A jubileumi alkalomnak méltó befejezése lett a színpompás égi mulatság.
Az eddigi visszajelzések alapján a három nap alatt minden korosztály megtalálta a leginkább kedvére való programot, s nyugodt, zavartalan körülmények között folyt a programok menete.
Feltétlenül várom mindazokat a pozitív és negatív észrevételeit, amellyel a következő évben még sikeresebbé tehetjük Békés város immár egy évtizede hagyománnyá vált rendezvényét. Kérem, ossza meg velünk tapasztalatait, hogy a jövőben még magasabb szintre emelhessük a színvonalat.
Békés, 2008. szeptember 9.
Üdvözlettel:

Izsó Gábor Polgármester Békés 2015-04-29

Kistelek 2008.08.20

Tisztelt Leskovics Pirotechnika Kft!
Ezúton szeretném megköszönni önnek munkatársaim és a magam nevében, hogy pompás tűzijátékkal örvendeztette meg a közönséget a már nagy hagyománynak örvendő Kisteleki Búcsú és Aratóünnepen.
Látványos munkájukra a jövőben is számítunk!
Kistelek, 2008. augusztus 26.
Tisztelettel:

Nagy Sándor Polgármester Kistelek 2015-04-29

Mindszent 2007.08.19.

Tisztelt Leskovics Úr!
Mindszent Város Önkormányzata és a magam nevében szeretném megköszönni Önnek és munkatársainak a mindszenti Tisza-parti Strandon augusztus 19-én este megtartott színvonalas tűzijátékot. A zenére koreográfiáit tűzijáték kellemes szórakozást és felejthetetlen élményt nyújtott a rendezvényre kilátogató mindszentieknek.
Munkájukhoz további sikereket kívánok!
A további sikeres együttműködés reményében maradok őszinte tisztelettel:

Dr. Hevesi Tamás Jegyző Mindszent 2015-04-29

Mórahalom 2003.09.21

Tisztelt Leskovics Úr!
Engedje meg, hogy a köszönetemet fejezzem ki, a 2003. évi Mórahalmi Városnapok keretében megtartott és az Ön cége által megtervezett és lebonyolított tűzijátékért!
A visszajelzések, - de a személyes véleményem - alapján is elmondhatom: biztos vagyok abban, hogy maradandó és szép élményben volt részük azoknak, akik 2003. szeptember 21-én este ellátogattak a rendezvényünkre és megnézték az Önök produkcióját!
Bízom abban, hogy a későbbiekben - munkájával kapcsolatosan, vagy magánemberként - is üdvözölhetjük Mórahalmon! Munkájához nagyon sok sikert kívánok!
Mórahalom, 2003. szeptember 23.
Tisztelettel:

Nógrádi Zoltán Polgármester Mórahalom 2015-04-29

Orosháza 1999.08.20

Tisztelt Leskovics Úr!
Orosháza Város önkormányzata és a magam nevében is tisztelettel megköszönöm látványos tűzijátékukat, mely méltóan megkoronázta az 1999. augusztus 20-i Szent István-napi rendezvény sikeres megünneplését.
Kérem tolmácsolja köszönetemet a bemutatón résztvevő valamennyi kollégájának, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ez a rendezvény felejthetetlen élményt nyújtson városunk lakosságának.
További együttműködés reményében munkájukhoz jó egészséget, sikereket kívánok.
Orosháza, 1999. augusztus 23.
Tisztelettel:

Fetser János Polgármester Orosháza 2015-04-29