Az eszköz mind beltéri, mind kültéri konfettieső keltésére tervezett berendezés.

Különféle színű és formájú konfettianyag robbanásszerű szórását tudjuk vele megvalósítani kb. 15-20 méter magasságba 1-2 perc intervallumban, folyamatos működéssel.

Konfetti anyagától és adagolásától függően kb. 4-5 kg konfettit lő ki percenként az ágyú.

1 db konfettiágyúval 1 lövés alkalmával kb. 4-5m2-nyi terület szórható meg. A legszebb látványt természetesen szélcsendes időben nyújtja.

A kilövésre kerülő konfetti színe és anyaga szabadon választható az esemény jellegétől függően: metál, papír, szerpentin karikák.

1 lövés alkalmával lehetőség van 1 ágyúból csak 1 színű konfetti kilövésére, de a színek keverhetők is egymással. Vagyis amennyiben fontos, hogy két vagy három adott szín jelenjen meg egy-egy kilövés alkalmával, azt meg tudjuk oldani 1 ágyúval, a színek keverésével, de az intenzívebb látvány érdekében akár 2-3-4-6 ágyút is tudunk használni a kivitelezéshez.

Sportesemény, díjátadó, koncert hangulatának fokozásának egyik legjobb módja a konfetti ágyú használata. Ajánljuk még esküvőre, divatbemutatóra, születésnapra, TV-showra, partyra, fesztiválokra, nagyszínpadi eseményekre, politikai rendezvényekre.

Óvintézkedések: Szellőztetés

Nyílt láng, lángeffekt vagy pirotechnika egyidejű alkalmazása esetén megfelelő távolság biztosítandó.

Tűzoltószer: A készülék használata önmagában nem tűzveszélyes, az esetleg meggyulladó konfetti CO2, hab vagy ABC poroltó segítségével oltható.

Video Thumbnail
Konfetti ágyú
Konfetti ágyú - vimeo Video
Video Thumbnail
Békéscsaba konfetti ágyú
Békéscsaba konfetti ágyú - youtube Video
Video Thumbnail
Békéscsaba Sportcsarnok konfetti ágyúzás
Békéscsaba Sportcsarnok konfetti ágyúzás - youtube Video