Az eszköz mind beltéri, mind kültéri konfettieső keltésére tervezett berendezés.

Különféle színű és formájú konfettianyag robbanásszerű szórását tudjuk vele megvalósítani kb. 15-20 méter magasságba 1-2 perc intervallumban, folyamatos működéssel.

Konfetti anyagától és adagolásától függően kb. 4-5 kg konfettit lő ki percenként az ágyú.

1 db konfettiágyúval 1 lövés alkalmával kb. 4-5m2-nyi terület szórható meg. A legszebb látványt természetesen szélcsendes időben nyújtja.

A kilövésre kerülő konfetti színe és anyaga szabadon választható az esemény jellegétől függően: metál, papír, szerpentin karikák.

1 lövés alkalmával lehetőség van 1 ágyúból csak 1 színű konfetti kilövésére, de a színek keverhetők is egymással. Vagyis amennyiben fontos, hogy két vagy három adott szín jelenjen meg egy-egy kilövés alkalmával, azt meg tudjuk oldani 1 ágyúval, a színek keverésével, de az intenzívebb látvány érdekében akár 2-3-4-6 ágyút is tudunk használni a kivitelezéshez.

Sportesemény, díjátadó, koncert hangulatának fokozásának egyik legjobb módja a konfetti ágyú használata. Ajánljuk még esküvőre, divatbemutatóra, születésnapra, TV-showra, partyra, fesztiválokra, nagyszínpadi eseményekre, politikai rendezvényekre.

Óvintézkedések: Szellőztetés

Nyílt láng, lángeffekt vagy pirotechnika egyidejű alkalmazása esetén megfelelő távolság biztosítandó.

Tűzoltószer: A készülék használata önmagában nem tűzveszélyes, az esetleg meggyulladó konfetti CO2, hab vagy ABC poroltó segítségével oltható.

Konfetti ágyú
Konfetti ágyú
Békéscsaba konfetti ágyú
Békéscsaba konfetti ágyú
Békéscsaba Sportcsarnok konfetti ágyúzás
Békéscsaba Sportcsarnok konfetti ágyúzás