Tiszaföldvári TŰZIJÁTÉK

Tiszaföldvári TŰZIJÁTÉK

Tisztelt Címzett!

A 2019. évi Tiszaföldvári augusztusi Zenés Ünnepi Tűzijáték megrendelőjeként elismeréssel kell szólnom a Leskovics Pirotechnika Kft. által biztosított szolgáltatásokról.
Ebbe beletartozik a tűzijáték előkészítése során felmerülő problémák rugalmas megoldásától a komplex lebonyolításáig minden. A cég és annak magasan képzett munkatársai első osztályú szolgáltatóként dolgoztak az idei esztendőben is városunkban, ezzel is megkoronázva augusztus 20-ai ünnepségsorozatunkat.

A tűzijáték ár/érték aránya megfelelő volt, egy kisváros és annak közművelődési intézménye is nyugodt szívvel felvállalhatta. Megfelelő arányban tartalmazott hagyományos és új pirotechnikai látványelemeket.
Ki kell emelnem a közreműködő pirotechnikus munkáját, amely körültekintő, pontos és szakszerű volt – megelégedéssel fogadták mind a szervezők, mind a lebonyolítók, nem utolsó sorban a közönség.

Az idei esztendőben volt szerencsém nálunk jobb anyagi helyzetben lévő város tűzijátékát megtekinteni, de kisebb anyagi lehetőségekkel bíró település ünnepi műsorában is végignéztem egy tűzijátékot. Mindkét helyen a nálunk kb. 10 évvel ezelőtti látványelemek voltak tapasztalhatók. Mondom ezt annak fényében, hogy 1994-óta (25 éve) vagyunk a Leskovics cég partnerei (két év kivételével – ekkor a tűzijátékok kf. okok miatt elmaradtak).

Elismeréssel kell szólnom az előkészítésről is, kiemelt figyelmet szentelve e területnek. Teszem ezt azért, mert az idei esztendőben intézményünk új helyszínen rendezte meg az ünnepségsorozatot – és benne a tűzijátékot. A helyszínnel kapcsolatban merültek fel problémák, amelyeket a céggel – szakértői közreműködésüket többször igénybe véve -, közösen meg tudtunk oldani.

A tűzijátékot megtekintő, arról elismeréssel szóló helyi lakosok véleményét és köszönetét tolmácsolva, a magam és munkatársaim nevében is köszönöm a cég 2019. évi munkáját.

Dobróka András
Wlassics Gyula-díjas intézményvezető
(Városi Művelődési Ház, Tiszaföldvár)

Dobróka András intézményvezető Tiszaföldvár 2019.08.22

This entry was posted in . Bookmark the permalink.