Nyereményjáték

Tűzijáték nyereményjáték

Nyerj, kétszemélyes, exluzív sétahajózást augusztus 20-ára,

Nézd a Hunyadi hajó fedélzetéről a budapesti tűzijátékot!

Nézd úgy az augusztus 20-ai tűzijátékot, ahogy eddig még soha. Nyerj kétszemélyes belépőt a Hunyadi Hajó esti sétahajókázására. Így a Duna vízéről, a hajó fedélzetéről nézhetitek a pároddal, az esti tűzijátékot.

Ehhez mindössze 10 kérdésre kell válaszolnod a Leskovics Pirotechnika Tűzijátékvásár Facebook oldalán. A válaszokhoz segítséget találsz a www.tuzijatekvasar.hu honlapon.

Az exluzív hajókázás korlátlan ital, édes és sós sütemény fogyasztást is tartalmaz.

A Játékban való részvétel feltétele, hogy a Játékos a www.tuzijatekvasar.hu honlapon regisztráljon a játék időtartama alatt.

Azok a Játékosok, akik a Játék időtartama alatt, a Tűzijátékvásár WebShop által feltett 10 kérdésre helyes választ adnak, illetve regisztrálnak a www.tuzijatekvasar.hu honlapon, részt vesznek a Sorsoláson.

A Játék időtartama

a) A játék időtartama: 2014. augusztus 5. – 2014. augusztus 14.

b) A Sorsolás ideje: 2014. augusztus15. 9:00 óra

A Sorsolással kiválasztott Játékos (továbbiakban: Nyertes) nyereménye a következő:

A Nyertes két személyre szóló sétahajókázást nyer a Hunyadi Hajó fedélzetére 2014. augusztus 20.-án korlátlan pezsgő-, sör-, bor-, illetve üdítőfogyasztással. Ezen kívül sós-édes sütemények hatalmas kínálatából válogathat. A hajóra történő beszállás 2014. augusztus 20.-án 18:30-tól történik, 19 órakor indul a hajó a Vigadó téri Hajóállomásról. Az esti sétahajózás útvonala és ideje a forgalmi helyzettől és az esetleges hatósági korlátozásoktól függ! A tűzijáték ideje alatt (kb. 20:30-tól kb. 21:30-ig) a hajó kikötőben áll (hatósági előírás!) Érkezés a Vigadó téri Hajóállomásra 22 órakor.

Regisztrálok az oldalon!