Tűzijáték

/Tűzijáték
Tűzijáték 2017-06-08T16:35:46+00:00

Tűzijáték szolgáltatás

Tűzijáték kivitelezés

Egy tűzijáték kivitelezéséig, hosszú folyamatrendszer megy végbe. A tűzijáték szolgáltatás mindig egy árajánlattal kezdődik. A következő információk figyelembevételével készítjük el az árajánlatot:

 • a telepítési pont helyszíne és annak környezete,
 • a szolgáltatásra szánt összeg nagysága,
 • a kivitelezés napjáig hátralévő idő (a tűzijáték rendőrségi ügyintézésében van nagy szerepe),
 • a rendezvény jellege,
 • a kivitelezésre rendelkezésre álló terület nagysága

Árajánlatunkban bemutatjuk első körben a standard Szivárvány, illetve Klasszikus tűzijáték csomagjainkat, melyeket a több, mint 24 éves tapasztalatunk alapján állítottunk össze. Csomagjainkat különböző eseményekre ajánljuk: tűzijáték falunapra, tűzijáték városnapra.

Tűzijáték lövésszám

A standard csomagjainkban ajánlott lövésszámok, a felhasznált termékek, a működési idő – a tapasztalatunk szerint – optimális összetétel és időtartam, amely folyamatos, látványos műsort biztosít és szinte minden helyszínre megfelelő. Ezek a paraméterek bizonyos határok között változtathatóak. Egy jól belátható területen, pl. sportpályán a lövésszám növelésével a termékek kaliberének csökkentésével a tűzijáték ideje növelhető. A termékek kalibere nem a látványát, hanem a termék magasságát határozza meg. Szinte minden látványelem megjeleníthető kisebb és nagyobb kaliberű termékekből is.

Tűzijáték rendőrségi ügyintézés

A tűzijáték rendőrségi bejelentését/engedélyeztetését cégünk végzi. Az ügyintézés díját az általunk meghatározott szolgáltatás ellenértéke már tartalmazza. A rendőrségi eljáráshoz szükségünk van a tűzijáték kivitelezés során használt terület tulajdonosától egy hozzájárulásra, valamint a kilövési pontot, illetve annak környezetét bemutató 1:500, 1:1000 méretarányú térképszelvényre, melynek a beszerzése a megrendelő feladata.

Tűzijáték rendelés

Minden esetben írásban kérjük megerősíteni a rendelési szándékot, melyet követően elkészítjük a vállalkozási szerződést, melyet a rendőrségi ügyintézéshez szükséges formanyomtatványunkkal együtt postai úton megküldünk a megrendelést leadó személy, szervezet részére minimum 2 (vagy ettől eltérő kérés esetén, adott) példányban.

Színpadi pirotechnika

A színpadi pirotechnikai eszközök, elemek felhasználásával, impozáns látvány valósítható meg. Különböző extra effektekkel gazdagítható egy díjátadó, bevonulás, sportesemény, koncert, színpadi bemutató, szépségverseny. A színpadi pirotechnikai szolgáltatást nem kell a rendőrségre bejelenteni, így több pénz marad a látványra. Bel- és kültéren egyaránt megvalósíthatók általuk az effektek eltérő magasságban. Többek között a következő termékeket használjuk fel, effektekkel valósítjuk meg a csodás látványt: jetek, szikraszökőkutak, beltéri görögtűz, lángoszlopok, lánggömbök, konfetti eső, ködoszlopok, fekvő köd, eltérő színű és intenzitású füstök, villanók, durranók.

Tűzijáték ajándékba

Ha élménnyel szeretné meglepni az ünnepeltet, akkor a legjobb megoldás a tűzijáték ajándékba. Már pár tízezer forinttól elérhetők a kifejezetten az élményajándékba adható csomagjaink, melyeket különböző kategóriába soroltunk be: férfiaknak hölgyeknek, ballagásra, esküvőre, születésnapra

Party tűzijáték

Party tűzijátékaink az előzőeknél nagyobb volumenűek, nagyobb családi és céges rendezvényekre ajánljuk, ahol már a műsoridő hossza is szerepet játszik a döntésben az ár mellett. Tűz Kövek elnevezésű csomagjaink közül a legkisebb a Jáspis fantázianevet viselő, mellyel egy több mint 150 effektet tartalmazó, kb. 2-2,5 perces, színes, látványos tűzijátékot varázsolunk az égre.

Party Koktéljainkkal a megrendelés összegétől függően, 5-10 perces látvánnyal kápráztatják el a rendezvényen részt vevőket a színpompás effektekkel.

Tűzijáték ára

A Leskovics Pirotechnika által kivitelezett tűzijáték ára a következőket tartalmazza:

 • a műsor szakszerű megtervezését, felszerelését,
 • a szerelvények helyszínre szállítását,
 • az effektek fellövését
 • a tűzijáték utáni pirotechnikai mentesítést
 • hangosítás esetén a megszerkesztett zenét CD-n vagy egyéb adathordozón
 • káresemény elleni biztosítást
 • a rendőrségi ügyintézés díját

Nem tartalmazzák az áraink a terület használati díját, valamint az esetleges különleges biztonsági intézkedések költségét (útlezárás, tűzoltó, mentő biztosítása, stb.).