Klasszikus tűzijáték szolgáltatás KecskemétA tűzijáték szolgáltatás királya!

El akarja kápráztatni a rendezvénye résztvevőit?
Szeretné, ha hatalmas pálmák, krizantémok izzanának a sötét égbolton a szemük előtt?
Magas fák, épületek között van a nézősereg?
Változatos, látványos, effektekben gazdag tűzijátékot szeretne?

Klasszikus tűzijátékainkban, minden Magyarországon elérhető tűzijáték terméket felvonultatunk: tűzijáték telepeket, tűzijáték bombákat, római gyertyákat. Az alap látványelemek ezekből a termékekből épülnek fel. A helyszín ismeretében használhatunk görögtüzet (vízeséségők), bengáli tűzképeket, tűzfeliratokat, szökőkutakat, tűzforgókat és még sok egyéb hang- és látványelemet, amelyek csak egyedi adottságokkal rendelkező tűzijáték helyszínen látványosak.

A tűzijáték ára tartalmazza:

  • a műsor szakszerű megtervezését, felszerelését,
  • a szerelvények helyszínre szállítását,
  • az effektek fellövését
  • a tűzijáték utáni pirotechnikai mentesítést
  • hangosítás esetén szerkesztett zenét CD-n
  • káresemény elleni biztosítást
  • a hatósági engedélyeztetési eljárást, melynek költsége a következőkből tevődik össze: rendőrségi engedély illetéke 33.500 Ft, katasztrófavédelmi szakhatósági illetéke 13.000 Ft, hatósági bizonyítványok a pirotechnikusoknak átlagosan engedélyenként 15.000 Ft.

Az egész országban azonos árakkal dolgozunk, külön kiszállási díj nincs.

Az elmúlt 25 év alatt több mint 3000 tűzijátékot kiviteleztünk munkatársaimmal. Tekintse meg referenciáinkat is.

Városi rendezvények, megyeszékhelyek nagy rendezvényeinek, vállalatok, cégek reklámkampányának, nemzetközi konferenciák csúcspontja egy fantasztikus tűzijáték parádé.

Bombetták és csokorbombák sokasága, különféle tűzijáték-rakéták, üstökösök és tűzmozsarak fölött, óriási kivirágzó fűzfabombák és krizantémok bontanak. Ezüst színű üstökösök fölött pálmafák alkotnak arany pálmaligetet, meteorok úsznak, az égbolton. Színüket váltó csillagbombák varázsolnak elő szebbnél szebb színeket. A fináléban óriási durrogások és fütyülések kísérik a csodás óriás krizantémbombák látványát. A műsorban fellövésre kerül minden ismert tűzijáték effekt. A finálét óriás pálma és fűzfa ligetek zárják.

A műsor hozzáillő zenékkel összekomponálva nem csak a szemeket, hanem a füleket is elkápráztatja.

Standard csomagjaink bemutató jelleggel kerültek meghatározásra. Természetesen ezektől eltérő tartalmú, működési idejű, ellenértékű szolgáltatás kivitelezésében is állunk rendelkezésünkre.

Cégünk nagyon rugalmas. Bármilyen felmerülő kérdés esetén kérjük, hogy valamely elérhetőségünkön vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy részletesen megismertethessük a lehetőségekkel, ötleteket adhassuk akár a termékekkel, akár a felépítéssel, vagy a zenével kapcsolatban.

Megrendelése esetén egy magas színvonalú, zenére koreografált és azzal összhangban lévő látványos tűzijáték megvalósítását tudjuk garantálni.