Kicsi a rendezvénye költségvetése?
Már kevesebb, mint két hét van a rendezvényig?
Mégis szeretné, ha egy impozáns tűzijátékkal zárhatná a nagy eseményt?
Válasszon Szivárvány csomagjaink közül,melyek zenére koreografált tűzijátékok kedvezményes áron!

Új ajánlatunk!

Ég és föld között robbanó színes, változatos effektekből összeállított tűzijáték, melynek kevesebb a helyigénye, gyorsabb és olcsóbb az ügyintézése.

Szivárvány tűzijátékainkban minden Magyarországon elérhető tűzijáték terméket felvonultatunk, amit a hatályos jogszabály megenged: tűzijáték telepeket, nagyobb tűzijáték bombatelepeket, melyek lefedik a létező összes látványelemet (pl. színes gömbök, krizantémok, pálmák, fűzfák, recsegők stb).

A helyszín ismeretében használhatunk görögtüzet (vízeséségők), bengáli tűzképeket, tűzfeliratokat, szökőkutakat, tűzforgókat és még sok egyéb hang- és látványelemet.

A nagyobb tűzijáték bombákat kizárólag a Klasszikus tűzijátékokban használhatjuk, melyek hatósági engedélyeztetése jóval magasabb, mint a Szivárvány tűzijátékokban használt termékeké.

A Szivárvány tűzijáték előnyei a Klasszikus tűzijátékkal szemben:

 • az engedélyeztetés költsége 56 500 Ft helyett 10 000 Ft, több pénz marad a tűzijátékra,
 • az engedélyeztetés időtartama 15 munkanap nap helyett csak 8 nap, egyszerűbb, gyorsabb,
 • a felhasznált termékek védőtávolsága kb. 50 m helyett kb.25 m, helytakarékos,
 • minden olyan látványelemet tartalmaz, amit a Klasszikus tűzijátékok,
 • a termékek bontási magassága alacsonyabb: közelebbről a látvány szinte ugyanaz, mint a Klasszikus tűzijáték messzebbről nézve.

A tűzijáték ára tartalmazza:

 • a műsor szakszerű megtervezését, felszerelését,
 • a szerelvények helyszínre szállítását,
 • az effektek fellövését
 • a tűzijáték utáni pirotechnikai mentesítést
 • hangosítás esetén szerkesztett zenét CD-n
 • káresemény elleni biztosítást
 • a hatósági bejelentési eljárást, melynek költsége a következőkből tevődik össze: rendőrségi bejelentés illetéke: 3 000 Ft, hatósági bizonyítványok a pirotechnikusoknak átlagosan: 7 000 Ft.

Nem tartalmazzák az áraink a terület használati díját, az esetleges különleges biztonsági intézkedések díját. (útlezárás, tűzoltó, mentő biztosítása, stb.)

Az egész országban azonos árakkal dolgozunk, külön kiszállási díj nincs.

Az elmúlt 22 év alatt több mint 2800 tűzijátékot kiviteleztünk munkatársaimmal. Tekintse meg referenciáinkat is.

A tűzijáték csomagokban ajánlott termékek és lövésszámok:

A bemutatott tűzijátékokban a felhasznált termékek, az ajánlott lövésszámok és az ajánlott működési idő -a tapasztalatunk szerint- optimális összetétel és időtartam, amely folyamatos, látványos műsort biztosít és szinte minden helyszínre megfelelő. Ezek a paraméterek bizonyos határok között változtathatóak. Egy jól belátható területen, pl. sportpályán a lövésszám növelésével a termékek kaliberének csökkentésével a tűzijáték ideje növelhető. A termékek kalibere nem a látványát, hanem a termék magasságát határozza meg. Szinte minden látványelem megjeleníthető kisebb és nagyobb kaliberű termékekből is.