Tűzijáték ajándékba

//Tűzijáték ajándékba
Tűzijáték ajándékba 2016-11-16T19:43:58+00:00
ha2Ön is unja a megszokottat,
ki szeretne tűnni a többiek közül,
élményt szeretne ajándékozni,akkor
rendeljen tűzijáték szolgáltatást az ünnepeltnek
.
Milyen alkalmakra ajánljuk tűzijátékainkat?

Bármely eseményt megkoronáz egy tűzijáték.

  • egy barátokkal töltött kerti grill-partyn megünnepelhetik, hogy együtt vannak
  • egy kerek születésnapot még felejthetetlenebbé tesz
  • a házassági évfordulón az ünnepeltek elolvadnak a meghatottságtól, ha meglátják a sötétben izzani az együtt eltöltött éveiknek a számát, melyet bengálégőkből tudunk megvalósítani
  • esküvőkön az egymásba fonódó gyűrűk, vagy a szív alakú bombák emelik a színvonalat emelik a színvonalat, és nyújtanak maradandó élményt az ifjú párnak
Tűzijáték ajándékba - Pyromaster tűzijáték csomagTűzijáték ajándékba férfiaknak. Tökéletes ajándék lehet a Pyromaster Pack, melyben nagy kaliberű effektekkel kápráztatjuk el az ünnepeltet.
Tűzijáték ajándékba - Pretty Lady tűzijáték csomagTűzijáték ajándékba hölgyeknek. Az effektek számával és a kaliberek nagyságával szemben a látványt, a zenét, – úgymond a teljes tűzijátékot – nézik.Örömet szerezhet bármely hölgyismerősének a Pretty Lady csomagunkkal, mellyel egy nagyon színes, gyors, impozáns tűzijátékot varázsolunk az égre.
Tűzijáték ajándékba - Happy Birthday XL tűzijáték csomagTűzijáték ajándékba születésnapra bármely nemnek, bármely korosztálynak választhat a Happy Birthday Firework M, L, XL, XXL csomagjaink közül.A szülinapra ajánlott bármely szolgáltatásunk felejthetetlenné teszi az eseményt.
Tűzijáték ajándékba - tűzijáték csomagTüzijáték ajándékba esküvőre, házassági évfordulóra válassza a sötétben izzó, egymásba kapcsolódó jegygyűrűket is tartalmazó Wedding Ring csomagunkat, melyet akár az ünnepeltek is elindíthatnak, így még maradandóbb élményt kapnak.
A tűzijáték csomag megrendelésével egy szolgáltatást rendel, melynek ára tartalmazza a kiszállítást és a szakszerű elműködtetést, egy általunk biztosított pirotechnikus segítségével.Bármely alkalomra válogathat a Tűz-Köveink közül is! Jáspis csomagunkkal egy közel 100 effektből álló, 2-2,5 perces színes tűzijátékot varázsol pirotechnikusunk az égre. Természetesen a standard csomagjainkon kívül hosszabb, impozánsabb, több effektet tartalmazó szolgáltatással is rendelkezésre állunk, a meglévő készleteinkkel, a Magyarországon kapható termékskálát felhasználva, szinte bármit meg tudunk oldani.Valami egyedit szeretne? Pl. az ünnepelt nevét akarja látni izzani a sötétben? Vagy azt szeretné, hogy két piros szív robbanjon az égen? Esetleg más különlegességre vágyna? Minden lehetséges! Írja meg mit szeretne a [email protected]-ra és egy válasz e-mail-ben tájékoztatjuk, hogy egyáltalán megvalósítható-e az álom, és ha igen, akkor az mekkora költséggel jár.