Tűzijáték esküvőre

//Tűzijáték esküvőre
Tűzijáték esküvőre 2016-11-16T19:43:59+00:00

tűzijáték esküvőre - esküvői tűtijáték

Tűzijáték esküvőre

Tegye felejthetetlenné az ünnepet és kápráztassa el vendégeit egy színvonalas tűzijátékkal, mely specialitásként tartalmazhatja az ifjú pár nevének, monogramjának kiírását, egy égő szívet, összefonódó karikagyűrűket, vagy akár egy közös emléket jelképező figura megjelenítését bel- és kültéren egyaránt. Színpompás tűzijáték esküvőre

Party tűzijátékainkban minden Magyarországon elérhető tűzijáték terméket felvonultatunk, amit a hatályos jogszabály megenged: tűzijáték telepeket, nagyobb tűzijáték bombatelepeket, melyek lefedik a létező összes látványelemet (pl. színes gömbök, krizantémok, pálmák, fűzfák, recsegők stb). A helyszín ismeretében használhatunk görögtüzet (vízeséségők), bengáli tűzképeket, tűzfeliratokat, szökőkutakat, tűzforgókat és még sok egyéb hang- és látványelemet.

A tűzijáték ára tartalmazza:

 • a műsor szakszerű megtervezését, felszerelését,
 • a szerelvények helyszínre szállítását,
 • az effektek fellövését
 • a tűzijáték utáni pirotechnikai mentesítést
 • hangosítás esetén szerkesztett zenét CD-n
 • káresemény elleni biztosítást
 • a hatósági bejelentési eljárást, melynek költsége a következőkből tevődik össze: rendőrségi bejelentés illetéke: 3 000 Ft, hatósági bizonyítványok a pirotechnikusoknak átlagosan: 7 000 Ft.

Nem tartalmazzák az áraink: a terület használati díját, az esetleges különleges biztonsági intézkedések díját. (útlezárás, tűzoltó, mentő biztosítása, stb.)

Az egész országban azonos árakkal dolgozunk, külön kiszállási díj nincs.

Az elmúlt 22 év alatt több mint 2800 tűzijátékot kiviteleztünk munkatársaimmal.

Tekintse meg referenciáinkat is.

A Koktél csomagjaink Ég és föld között robbanó színes, változatos effektekből összeállított tűzijátékok, melyeknek kevesebb a helyigényük, gyorsabb és olcsóbb az ügyintézésük.

A Koktélok előnyei a Klasszikusokkal szemben:

 • az engedélyeztetés költsége 56 500 Ft helyett 10 000 Ft, több pénz marad a tűzijátékra,
 • az engedélyeztetés időtartama 15 munkanap nap helyett csak 8 nap, egyszerűbb, gyorsabb,
 • a felhasznált termékek védőtávolsága kb. 50 m helyett kb.25 m, helytakarékos,
 • minden olyan látványelemet tartalmaz, amit a Klasszikus tűzijátékok,
 • a termékek bontási magassága alacsonyabb: közelebbről a látvány szinte ugyanaz, mint a Klasszikus tűzijáték messzebbről nézve.

Megrendelése esetén egy magas színvonalú, zenére koreografált és azzal összhangban lévő látványos tűzijáték megvalósítását tudjuk garantálni.

A tűzijáték csomagokban ajánlott termékek és lövésszámok:

A bemutatott tűzijátékokban a felhasznált termékek, az ajánlott lövésszámok és az ajánlott működési idő -a tapasztalatunk szerint- optimális összetétel és időtartam, amely folyamatos, látványos műsort biztosít és szinte minden helyszínre megfelelő. Ezek a paraméterek bizonyos határok között változtathatóak. Egy jól belátható területen pl. sportpályán a lövésszám növelésével a termékek kaliberének csökkentésével a tűzijáték ideje növelhető. A termékek kalibere nem a látványát, hanem a termék magasságát határozza meg. Szinte minden látványelem megjeleníthető kisebb és nagyobb kaliberű termékekből is.

A másik fajta esküvői tűzijáték csomagunk szinte minden kültéri helyszínen kivitelezhető.

A tűzijáték látványa a vendégeknek szól, a pirotechnikai effektek maximum 6-8 m magasra mennek. Kisebb hangerejű termékeket használunk, hogy a késői tűzijáték a környezetet ne zavarja, ennek ellenére a megrendelőinknek maximális élményt nyújt.

Minden csomagunk több árkategóriában is elérhető. Ezek megrendelhetők magukban is de több fajta is együtt.

A csomagok megrendelhetők legkésőbb az esemény előtt 4 nappal, a felhasznált speciális pirotechnikai termékek megfelelnek a 173/2011 kormányrendelet előírásainak, amelyek egész évben szabadon felhasználhatók és forgalmazhatók.

Közintézményben kizárólag pirotechnikus szakember működtetheti az itt bemutatott tűzijátékokat.

100.000 Ft alatti megrendelés esetén az alábbi költségeket számítjuk fel a tűzijáték értékén felül:

 • Kiszállási díj: 10.000 Ft
 • Pirotechnikus munkadíja: 10.000 Ft

100.000 Ft feletti megrendelés esetén a fenti költségek nem kerülnek felszámításra.
120.000 Ft felett bónuszokat és ajándékokat is adunk esküvői tűzijáték rendelése esetén.

A Tűz-Kövek kategóriában található csomagokkal garantáltan felejthetetlen élményben lehet része. Az előre elkészített összeállítások esetében garantált a lövésszám, a műsoridő, eltérés a videóhoz képest az effektek színeiben lehetséges.

A Tűz-Kövek csomagban található termékekkel nincs más dolog, csak el kell indítani és kezdődhet az égi show. (A termékek egész évben szabadon felhasználhatóak! Nagykorú személy magánterületen pirotechnikus közreműködése nélkül tűzijátékozhat!

Ha viszont azon gondolkozik, hogy megrendelné valamelyik Tűz-Követ, de Ön is élvezni szeretné a látványt, akkor bízza az ellövést profikra! (A „Holdkő” csomagtól kezdődően javasoljuk a pirotechnikus közreműködését! Bármely csomag választása esetén a pirotechnikus díja: +10 000Ft+Áfa. A kiszállítási díj számítása egyedi ajánlat alapján történik, mivel az országban több telephellyel rendelkezünk.)