Tűzijáték városnap falunap

//Tűzijáték városnap falunap
Tűzijáték városnap falunap 2016-11-16T19:43:56+00:00

tuzijatek-varosnap-falunapTűzijáték szolgáltatás városnap, falunap

Tűzijátékainkban, minden Magyarországon elérhető tűzijáték terméket felvonultatunk: tűzijáték telepeket, tűzijáték bombákat, római gyertyákat. Az alap látványelemek ezekből a termékekből épülnek fel. A helyszín ismeretében használhatunk görögtüzet (vízeséségők), bengáli tűzképeket, tűzfeliratokat, szökőkutakat, tűzforgókat és még sok egyéb hang- és látványelemet, amelyek csak egyedi adottságokkal rendelkező tűzijáték helyszínen látványosak.
A speciális pirotechnikai termékek megfelelnek a  173/2011 kormányrendelet szerinti előírásoknak. Kizárólag pirotechnikus szakember működtetheti az itt bemutatott tűzijátékokat.
Az áraink tartalmazzák a pirotechnikus munkadíját, a kiszállítást, a megvalósítást az engedélyeztetést, melynek költsége a következőkből tevődik össze: rendőrségi engedély illetéke 33 500 Ft, katasztrófavédelmi szakhatósági illetéke 13 000 Ft, hatósági bizonyítványok a pirotechnikusoknak átlagosan engedélyenként 10 000 Ft. Nem tartalmazzák az áraink a terület használati díját, a különleges biztonsági intézkedések díját, mint útlezárás, tűzoltó és mentő biztosítása, vízi rendőrségi engedély, hajózási zárlat stb.

Az egész országban azonos árakkal dolgozunk, külön kiszállási díj nincs.

Az elmúlt 20 év alatt több mint 2000 tűzijátékot kiviteleztünk munkatársaimmal. Tekintse meg referenciáinkat is.

A tűzijáték csomagokban ajánlott termékek és lövésszámok:

A bemutatott tűzijátékokban a felhasznált termékek, az ajánlott lövésszámok és az ajánlott működési idő -a tapasztalatunk szerint- optimális összetétel és időtartam, amely folyamatos, látványos műsort biztosít és szinte minden helyszínre megfelelő. Ezek a paraméterek bizonyos határok között változtathatóak. Egy jól belátható területen pl. sportpályán a lövésszám növelésével a termékek kaliberének csökkentésével a tűzijáték ideje növelhető. A termékek kalibere nem a látványát, hanem a termék magasságát határozza meg. Szinte minden látványelem megjeleníthető kisebb és nagyobb kaliberű termékekből is. Természetesen ez fordítva is igaz: a kaliberek növelésével és a tűzijáték idejének rövidítésével egy kevésbé belátható, vagy a nézőktől távolabbi helyszínre is látványos, pörgős tűzijáték varázsolható.

Klasszikus csomagjaink