Vásárlási feltételek

A honlapot a Leskovics Pirotechnika (Leskovics István ev. székhely: 5711 Gyula, Fehér-Körös u. 15., adószám: 44564841-2-24, telefon: 06-66/460-031, 06-30/299-2956, 06-30/279-4872) működteti és fejleszti.

Megrendelés:

Legkésőbb az esemény előtt:.

4 nappal kell megrendelni az esküvői csomagokat

10-15 nappal a Party és Szivárvány csomagokat

20-30 nappal a Klasszikus csomagokat

Termékek:

A felhasznált speciális pirotechnikai termékek megfelelnek a  173/2011 kormányrendelet előírásainak.

Megrendelés lemondása:

A megrendelés legkésőbb a tűzijáték tervezett kivitelezése előtt 48 órával mondható le a szolgáltatási szerződésben foglaltaknak megfelelően.

Szerződéskötés:

A megrendelés beérkezését követően a megadott e-mail címre, vagy fax számra elküldjük a tűzijátékra vonatkozó szolgáltatási szerződésünket, valamint egy tulajdonosi hozzájárulás formanyomtatványt. A kilövési helyszín tulajdonosának írásban nyilatkoznia kell, hogy beleegyezik a tűzijáték elműködtetésébe. Csak mindkét fél által aláírt szerződés birtokában véglegesítjük a megrendelést.

Fizetési feltételek:

Az ellenértéket két részletben átutalással (egyik részlet a tűzijáték tervezett időpontja előtt, a másik a kivitelezést követően esedékes) vagy helyszínen készpénzben, a tűzijáték elműködtetése előtt kell a jelen lévő pirotechnikusnak kifizetni. Nem fizetés esetén a tűzijáték elmarad, de a teljes szolgáltatási ár kiszámlázásra kerül.

Szolgáltatás:

A Leskovics Pirotechnika (Leskovics István ev. pirotechnikus) vállalja, hogy a Megrendelő által meghatározott helyen és időpontban, az általa megrendelt és visszaigazolásra került tűzijátékot lebonyolítja az előzetesen elfogadott terv szerint (időtartam, lövésszám, látvány stb.)

Szolgáltatás ellenértéke:

A szolgáltatás ellenértéke a megrendelt csomagok összértéke forintban. Amennyiben a megrendelés nem éri el a 100 000 Ft-ot úgy a szolgáltatási ár a következő tételekből tevődik össze:

  • a csomagok értéke,
  • 10 000 Ft + ÁFA kiszállási díj
  • 10 000 Ft + ÁFA pirotechnikusi díj

Zeneszolgáltatás a tűzijátékhoz:

Minden tűzijáték csomagunk zenére van megtervezve, melynek kivitelezéséhez hangosítás szükséges. A hangosítás biztosítása a megrendelő feladata, a Szolgáltató a zenét CD lemezen biztosítja. Kérésre a hangosítás megoldható. Családi rendezvényre 150-200 főig a hangosítás ára 15 000 Ft.

Felelősségbiztosítás:

Leskovics István egyéni vállalkozó rendelkezik felelősségbiztosítással, amely a tűzijátékkal okozott bármilyen anyagi kárért felel (ember, ruházat, épület, gépkocsi, stb.), bár eddig erre még nem volt szükség.

Módosítás dátuma: 2015. május 11. hétfő, 13:37